nudella
Fanka BB :)
To jest dla mnie nadzieja!haha zeszły miesiąc taki miałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest dla mnie nadzieja!haha zeszły miesiąc taki miałam
No i fajnie, że jest plan działaniaPóki co idę 7 wrześnie do tego Uczkina, niech mnie zbada, i przy okazji spytam się go czy mi nie zrobią tej inseminacji tam. On jest tam szefem więc jak powie że spoko to tamto babsko nie będzie miało nic do gadania. A jak nie zrobią to będziemy ruszać prywatnie.
No i niedługo mój mąż ma walenie konia więc zobaczymy co tam wyjdzie xD
I tak widzę że one są negatywne,ale dlaczego coraz mocniejsze robią się kreski?Mówiłyscie by nie robić testów owulacyjnych bo nie warto ale kuźwa patrzcie ... W czerwcu jak miałam owulację to test pozytywny, ginekolog też potwierdził po dwóch dniach aż do @ robiłam testy owulacyjne i kreska bladła co test była mniej widoczna ,a tu? Nie ogarniam!
Widziałaś, że wczoraj wrzucałam zdjęcie owulaka, a na usg nie było żadnego pęcherzyka. To tylko kawałek papieru, żadne narzędzie diagnostyczneMówiłyscie by nie robić testów owulacyjnych bo nie warto ale kuźwa patrzcie ... W czerwcu jak miałam owulację to test pozytywny, ginekolog też potwierdził po dwóch dniach aż do @ robiłam testy owulacyjne i kreska bladła co test była mniej widoczna ,a tu? Nie ogarniam!
boje się że coś nie tak się dzieje z moim organizmem może spróbuję zrobić te hydrex i zobaczę z ciekawościWidziałaś, że wczoraj wrzucałam zdjęcie owulaka, a na usg nie było żadnego pęcherzyka. To tylko kawałek papieru, żadne narzędzie diagnostyczne
Tylko USG prawdę Ci powie. Nie masz jakiegoś pakietu w medicover żeby sobie podjechać?boje się że coś nie tak się dzieje z moim organizmem może spróbuję zrobić te hydrex i zobaczę z ciekawości
nie mam właśnie :/ ale no dla mnie to jest dziwne że te kreski są coraz mocniejsze w zeszłym miesiącu bladły ... ehh nie wiem poczekam cierpliwieTylko USG prawdę Ci powie. Nie masz jakiegoś pakietu w medicover żeby sobie podjechać?
Jeszcze proga można zbadaćnie mam właśnie :/ ale no dla mnie to jest dziwne że te kreski są coraz mocniejsze w zeszłym miesiącu bladły ... ehh nie wiem poczekam cierpliwie
Trzeba chyba zrobić fundusz awaryjny i zrzutkę testów od wszystkich staraczekPoszłam sobie do łazienki z przetrzymany moczem, nasikałam do kubeczka, otwieram szafkę i wyobraźcie sobie, że tam ani jednego testu!