Love_sun
Fanka BB :)
ja piertole, jaka figura...Dla ciekawych zamowien z sheina,
Doszły kolejne dwie.
Prosze nie zwracac uwagi na brudne lustro
a ja wino pije...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja piertole, jaka figura...Dla ciekawych zamowien z sheina,
Doszły kolejne dwie.
lo kochana, po tym winie, to ja bym się musiała pół nocy bzykać............Zawsze namiar kalorii możesz w przyjemny sposób stracić ze Starym
Siedź na dupie! A może akurat wartoAaaa! Zaraz się wścieknę przez to czekanie!
Chłop już mi tak bręczy, że to niepoważne. I wcale mu się nie dziwię. Kurde, w invimedzie nigdy nie było opóźnień dłuższych niż 5 minut.
No siedzę. Nie po to 150km jechałam, żeby teraz się zwinąć.Siedź na dupie! A może akurat warto
Najwyżej jesteś ostatni raz
Czekamy na relacjęNo siedzę. Nie po to 150km jechałam, żeby teraz się zwinąć.
Oby było co relacjonować. Bo Mój ma teorie, że nas nie przyjmą, bo klinika jest otwarta do 20Czekamy na relację
Chryste jakie Ty masz ciało ja tak wyglądałam tylko przed 1 ciążą... Eh... Fajnie by było kiedyś znów tak wyglądać...Dla ciekawych zamowien z sheina,
Doszły kolejne dwie.
Ok. No to my z mężem się zastanawiamy czy jeśli się w tym miesiącu nie uda to starać się dalej czy najpierw ta moja nieszczęsna nogę zoperowac średnio chce dziecko odkładać no bo swoje lata mamy, ale nie wyobrażam sobie przez całą ciążę z usztywniona noga chodzićPiszcie coś, bo mi się nudzi!