reklama
Lwica1410
Fanka BB :)
Dwójka tylko w domku. Dobrze, że urlop ostatnio u rodziców, bo na wyjazdach też raczej nic z tego.Myślę, że mamy ciekawy temat do dyskusji
U na w biurze akurat są 2 toalety koło siebie, do tego dość komforowe bo są zamurowane do samego sufitu, ale w poprzedniej pracy wynajmowaliśmy biuro gdzie toaleta była wspólna z kilkoma kabinami jak w galeriach handlowych. To było okropne bo nie dość, że wszystko było słychać to jeszcze nie było szans trafić na pustą łazienkę i zrobić klocka w spokoju
Lilli2
Grrr nie cierpię takich opóźnień w prywatnych klinikach.. płacimy niemałe pieniądze tez po to, aby szanowano nasz czas.Melduję, że w klinice mają 40 minut opóźnienia na tą chwilę! Masakra. Mogli chociaż zadzwonić.
Żebyś chociaż z wizyty była zadowolona
Lwica1410
Jak chodziłam prywatnie, to dostawałam SMS, że opóźnienie. Tylko, zazwyczaj już byłam w drodze do gabinetu. Trochę mnie to irytowało, ale zwykle na pacjentkę 40 minut i czasem się przedłużało. PGrrr nie cierpię takich opóźnień w prywatnych klinikach.. płacimy niemałe pieniądze tez po to, aby szanowano nasz czas.
Brownie1992
Moderator
To też trochę świadczy o skali problemu ...Grrr nie cierpię takich opóźnień w prywatnych klinikach.. płacimy niemałe pieniądze tez po to, aby szanowano nasz czas.
Lilli2
Jak byliśmy na pierwszej wizycie w Bocianie to tez weszliśmy około godziny później niż nas umówili. Tłumaczyli, ze akurat trafiliśmy na taki dzień, ze mieli nagłe przyjęcia pacjentek. Taki nasz niefart..
U mojego lekarza w klinice tez są prawie zawsze opóźnienia ok 15/20 min, przez to zapisuje się na rano i jestem przeważnie pierwszą lub drugą pacjentką
U mojego lekarza w klinice tez są prawie zawsze opóźnienia ok 15/20 min, przez to zapisuje się na rano i jestem przeważnie pierwszą lub drugą pacjentką
Lilli2
Niestety… świadczy też, że upychają pacjentów ile się da.To też trochę świadczy o skali problemu ...
Motylkowa!
.
Ostatnia edycja:
reklama
Kasienkaol
Dla ciekawych zamowien z sheina,
Doszły kolejne dwie.
Prosze nie zwracac uwagi na brudne lustro
Doszły kolejne dwie.
Prosze nie zwracac uwagi na brudne lustro