Brownie1992
Moderator
Co Ty tam wieszNie, nie wiesz xD Wiesz tylko gdzie pracuję xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co Ty tam wieszNie, nie wiesz xD Wiesz tylko gdzie pracuję xD
Ano wiemCo Ty tam wiesz
U mnie podobnie. Wszystko jak w zegarku, a po PMS już wiem o co chodzi. A z czym się borykacie?Taka ciekawostka. Przez około 5 lat starań zrobiłam może 10 testów ciążowych. 2 były pozytywne. Test po otrzymaniu wyniki lądował w koszu. Miesiączki miałam bardzo regularnie, PMS taki, że nie było sensu robić testów.
jutro pracuje z biura, więc mogę wziąć udział co najwyzej w wyzwaniu #śniadanieo18Pamiętajcie jutro #zdroweśniadanie
Łamiesz mi sercejutro pracuje z biura, więc mogę wziąć udział co najwyzej w wyzwaniu #śniadanieo18
Dobrze, że mam wielki słój ogórków małosolnychPamiętajcie jutro #zdroweśniadanie
Ale to niezdrowo tak nie jeść przez cały dzień!jutro pracuje z biura, więc mogę wziąć udział co najwyzej w wyzwaniu #śniadanieo18