reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Mi trochę mąż podpowiedział, że lepiej robić mniej serii z obciążeniem niż więcej a walic bezsensu przysiady na pusto. Oczywiście na początku robiłam pierwsze kilka bez obciążenia. Potem z hantlami 2-3 tygodnie, potem z pusta sztangą. W zależności jak szybko mięśnie się przyzwyczajają to dokładasz 😊
Chyba cos w tym jest ja z mężem na treningu też robiłam 6 serii po 15 przysiadów z 2 minutami na oddech z obciążeniem 10 kg... dupkę, uda było czuć

U mnie dzisiaj rano o 5 .00 był pik LH i tone w śluzie płodnym, podbrzusze boli i jajniki jak zawsze.
I tak rozkminiam sobie, czy jak będe u gin w czwartek o godzinie po 11 , to będzie już szansa zobaczyć ciałko żółte, czy bardziej prawdopodobn może być to, że nic nie będzie widać, albo że będzie widać płyn w zatoce Duglasa 😅🤔
W sumie to ciężko powiedzieć ile od piku będzie owu i ile potrwa cały proces-(zakładając , że do niego dojdzie)
Teochę szkoda, że nie w piątek czy sobotę ta wizyta tak myślę, ale nic nie poradzę inne dni nie wchodzą w gre.

Wracam do nadrabiania, na raty mam jeszce 20 stron do przeczytania 😬

reklama
U mnie dzisiaj rano o 5 .00 był pik LH i tone w śluzie płodnym, podbrzusze boli i jajniki jak zawsze.
I tak rozkminiam sobie, czy jak będe u gin w czwartek o godzinie po 11 , to będzie już szansa zobaczyć ciałko żółte, czy bardziej prawdopodobn może być to, że nic nie będzie widać, albo że będzie widać płyn w zatoce Duglasa 😅🤔
W sumie to ciężko powiedzieć ile od piku będzie owu i ile potrwa cały proces-(zakładając , że do niego dojdzie)
Teochę szkoda, że nie w piątek czy sobotę ta wizyta tak myślę, ale nic nie poradzę inne dni nie wchodzą w gre.

Wracam do nadrabiania, na raty mam jeszce 20 stron do przeczytania 😬
trochę trudno powiedzieć ale coś będzie na pewno widać😅 być może i u mnie dziś peak ale nie wiem czy dane mi będzie to zobaczyć bo ja strasznie dużo piję i sikam jak wściekła, i co złapię do kubka to wylewam od razu bo z takich bez koloru to nic nie wychodzi 🙄 teraz spróbuję nic nie pić przez 2 godziny ale nie wiem czy dam radę🤦🏼‍♀️

Do góry