Brownie1992
Moderator
U mnie dziś po usg chujnia, cykl bezowulacyjny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robiłam te pierwsze z hantelkami, teraz się modlę żeby zrobić ile trzeba ale bez nich może w kolejnej serii bede robić po 50 z obciążeniemW sumie nie liczyłam, ale polecam dodać obciążenie do kucańców
Lepiej robić w seriach 3x12, a potem kolejny trening typowo siłowo z obciążeniem 3x8 i dokładać obciążenieRobiłam te pierwsze z hantelkami, teraz się modlę żeby zrobić ile trzeba ale bez nich może w kolejnej serii bede robić po 50 z obciążeniem
Ooo, dziękuję. Masz może jakiś sprawdzony plan żeby zacząć kolejny etap?Lepiej robić w seriach 3x12, a potem kolejny trening typowo siłowo z obciążeniem 3x8 i dokładać obciążenie
Jeszcze nie zaczęłam być niemilaProszę być miłą
to lepiej teraz, jak nie ma trzonowania, niż za miesiąc, nie? Nic nie ma, żadnego pęcherzyka?U mnie dziś po usg chujnia, cykl bezowulacyjny
Mniaaaam ))Obiecane wczoraj zdjęcie legginsów, na które obslinil się mój mąż:
Mi trochę mąż podpowiedział, że lepiej robić mniej serii z obciążeniem niż więcej a walic bezsensu przysiady na pusto. Oczywiście na początku robiłam pierwsze kilka bez obciążenia. Potem z hantlami 2-3 tygodnie, potem z pusta sztangą. W zależności jak szybko mięśnie się przyzwyczajają to dokładaszOoo, dziękuję. Masz może jakiś sprawdzony plan żeby zacząć kolejny etap?