Panda91
Fanka BB :)
O nieeeee zapomniałam. Wrzucę za 3h aaaaaaaaaaaaaaa tylko nie ban proszęFoto albo dostaniesz bana na kreski za złamanie regulaminu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nieeeee zapomniałam. Wrzucę za 3h aaaaaaaaaaaaaaa tylko nie ban proszęFoto albo dostaniesz bana na kreski za złamanie regulaminu.
i cyk - banWyszłam już na trening, ale na zdjęciu i tak by nic nie wyszło. Ale jednak da się dojrzeć kreskę wszędzie
Oby, zobaczymy jak wyjdziewitamy i obyś nie zagościła tu na długo
Ok. Masz 3h - czyli masz czas dokładnie do 19:44. Potraktuj to jako ostatnie ostrzeżenie.O nieeeee zapomniałam. Wrzucę za 3h aaaaaaaaaaaaaaa tylko nie ban proszę
Łooo Pani, dużo tych kucańców trzeba jeszcze zrobić żeby mieć taką dupcie? A legi bardzo spokoObiecane wczoraj zdjęcie legginsów, na które obslinil się mój mąż:
Obiecane wczoraj zdjęcie legginsów, na które obslinil się mój mąż:
W sumie nie liczyłam, ale polecam dodać obciążenie do kucańcówŁooo Pani, dużo tych kucańców trzeba jeszcze zrobić żeby mieć taką dupcie? A legi bardzo spoko