reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Bardzo dobra rada. My też mamy wszystko zabezpieczone. Ale nie daliśmy rady psychicznie się zabrać za proces ze szpitalem bo to trwa latami nawet. Nie mam teraz na to siły, muszę się pogodzić z tym co się stało i myśleć o przyszłości bo czeka na nas jeszcze dużo dobrego. Na Was też 😊
Tak, niestety te procesy trwają bardzo długo... Domyślam się, że przez te okropne przeżycia nie macie na to siły. Bardzo mi przykro z powodu Waszej straty.

reklama
Hej 🙂
Jestem tu nowa, właśnie z partnerem zaczynamy przygotowania do starań o dziecko.
Mam synka z poprzedniego związku, który w tym roku skończy 11 lat, urodziłam młodo (miałam prawie 20lat) oczywiście nie był planowany ale kochamy go nad życie. Długo nie byłam gotowa na kolejne dziecko ponieważ poród trwał 26h a ciążę bardzo źle znosił mój organizm, prawie synka straciłam w 10tc, następnie poroniłam kolejnego aniołka.. myślałam że nigdy się nie przełamię a jednak po wielu latach nastał ten czas, on nie napierał wiedział że gdy będę gotowa powiem mu i tak zaczęła się nasza przygoda z badaniami, suplementami, witaminami, odstawianiem papierosów.. Chcemy się przygotować może jeszcze nie jesteśmy na etapie starań ale za miesiąc, może dwa ruszymy pełną parą i dobrze byłoby mieć wsparcie w osobach które również starają się o maluszka 😊

Hej 🙂
Jestem tu nowa, właśnie z partnerem zaczynamy przygotowania do starań o dziecko.
Mam synka z poprzedniego związku, który w tym roku skończy 11 lat, urodziłam młodo (miałam prawie 20lat) oczywiście nie był planowany ale kochamy go nad życie. Długo nie byłam gotowa na kolejne dziecko ponieważ poród trwał 26h a ciążę bardzo źle znosił mój organizm, prawie synka straciłam w 10tc, następnie poroniłam kolejnego aniołka.. myślałam że nigdy się nie przełamię a jednak po wielu latach nastał ten czas, on nie napierał wiedział że gdy będę gotowa powiem mu i tak zaczęła się nasza przygoda z badaniami, suplementami, witaminami, odstawianiem papierosów.. Chcemy się przygotować może jeszcze nie jesteśmy na etapie starań ale za miesiąc, może dwa ruszymy pełną parą i dobrze byłoby mieć wsparcie w osobach które również starają się o maluszka 😊
witamy i obyś nie zagościła tu na długo 🙂

Obiecane wczoraj zdjęcie legginsów, na które obslinil się mój mąż:

Załączniki

• IMG_20230725_162250.jpg
    IMG_20230725_162250.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 149
reklama
Do góry