reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Dziewczyny, muszę uważać na to, co piszę, bo tak dziś napisałam o tym czarnym foliowym śpiworku i niedawno wróciłam z pilnej wizyty na pogotowiu. Puchnięcia ciąg dalszy. Tym razem cholernie się wystraszyłam, bo zdrętwiał i zaczął puchnąć mi język, a później twarz. Najgorsze, że nie mam pojęcia, co jest przyczyną tych ostatnich incydentów, bo leki po których zaczęła się opuchlizna odstawiłam od razu, a trwa to już około dwóch tygodni. Na szczęście leki zadziałały po jakimś czasie i mam nadzieję, że to już ostatnia taka akcja. Idę spać, bo jestem jakaś ospała po lekach. Trzymajcie proszę kciuki, żeby to dziwne coś wreszcie się skończyło, bo jeszcze jedna taka akcja i chyba nabawię się nerwicy. 🙄
Mysle ze to na tle alergicznym ale to mocny alergen, powinnas badania z krwi porobic. Kolezanka w ostatniej chwili dotarła do szpitala po zjedzeniu krewetek🙈 gdzie kiedys jadła i było okwj…
Małe jest piękne 😍 a tak już poważnie małe biusty całkiem fajnie wyglądają w dużych dekoltach, to tylko kwestia tego czy czuje się ktoś komfortowo z dużymi wycięciami z przodu 🙂
Pieknie wygladaja, ale ja bym podciagala i zasłaniała zaraz…. 🙈

Wróciłam nie dawno do domu. Taka piękna burza, że przez chwilą się zastanawiałam czy nie zostać u koleżanki. Jutro trochę roboty, więc wolałam jednak dziś wróci.

Okres się skończył, a mnie brzuch boli typowo jak na @

reklama
Do góry