reklama
Kasienkaol
Fanka BB :)
Ja wrzucałam tą
Powinnam mieć tak samo % od sprzedaży
Ch*uja. przyszło cos innego
Kasienkaol
Brownie1992
Moderator
Ta też jest fajnaZa 94 zł czekam na jeszcze dwie
nieznośne_poplątanie
Dziewczyny, muszę uważać na to, co piszę, bo tak dziś napisałam o tym czarnym foliowym śpiworku i niedawno wróciłam z pilnej wizyty na pogotowiu. Puchnięcia ciąg dalszy. Tym razem cholernie się wystraszyłam, bo zdrętwiał i zaczął puchnąć mi język, a później twarz. Najgorsze, że nie mam pojęcia, co jest przyczyną tych ostatnich incydentów, bo leki po których zaczęła się opuchlizna odstawiłam od razu, a trwa to już około dwóch tygodni. Na szczęście leki zadziałały po jakimś czasie i mam nadzieję, że to już ostatnia taka akcja. Idę spać, bo jestem jakaś ospała po lekach. Trzymajcie proszę kciuki, żeby to dziwne coś wreszcie się skończyło, bo jeszcze jedna taka akcja i chyba nabawię się nerwicy.
Kasienkaol
Nooo jakby wiedzieli ze planuje zszyć troche dekolt, i dali taka, bo wiedza ze mam małe cyckiTa też jest fajna
Kosinka94
Moderator
Ja dzis testowalam, ale tylko dlatego, że mialam wizytę w klinice. U mnie bialo, ale wiedzilismy, że tak będzie, także nie jest to rozczarowanie. W klinice dostaliśmy orzeczenie do IVF. Zapłaciliśmy za procedure i leki, także od 1-2 dc zaczynamy stymulacje. Plan jest taki W 6 dniu USG, w 12dc punkcja, a w 17dc transfer. Czekam na okres który pojawi się za kilka dni. Dziś jestem w 25dc. Kciuki w górę, żeby wszystko poszło dobrze
Brownie1992
Moderator
Wyglada na jakąś silną reakcje alergiczną ...Dziewczyny, muszę uważać na to, co piszę, bo tak dziś napisałam o tym czarnym foliowym śpiworku i niedawno wróciłam z pilnej wizyty na pogotowiu. Puchnięcia ciąg dalszy. Tym razem cholernie się wystraszyłam, bo zdrętwiał i zaczął puchnąć mi język, a później twarz. Najgorsze, że nie mam pojęcia, co jest przyczyną tych ostatnich incydentów, bo leki po których zaczęła się opuchlizna odstawiłam od razu, a trwa to już około dwóch tygodni. Na szczęście leki zadziałały po jakimś czasie i mam nadzieję, że to już ostatnia taka akcja. Idę spać, bo jestem jakaś ospała po lekach. Trzymajcie proszę kciuki, żeby to dziwne coś wreszcie się skończyło, bo jeszcze jedna taka akcja i chyba nabawię się nerwicy.
reklama
Kosinka94
Moderator
Małe jest piękne a tak już poważnie małe biusty całkiem fajnie wyglądają w dużych dekoltach, to tylko kwestia tego czy czuje się ktoś komfortowo z dużymi wycięciami z przoduNooo jakby wiedzieli ze planuje zszyć troche dekolt, i dali taka, bo wiedza ze mam małe cycki