Bolilol
Fanka BB :)
porozciagac się dalej, powzmacniam się na wlasną rękę i tyle, po zakończeniu starań wrócę do tegoCiężko coś doradzić w tej sytuacji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
porozciagac się dalej, powzmacniam się na wlasną rękę i tyle, po zakończeniu starań wrócę do tegoCiężko coś doradzić w tej sytuacji
żaden mniej wymagający mnie nie wciągnął na tyle, by ćwiczyć dluzej niż dwa miesiąceKurczę a może jakiś mniej „wymagający” sport? Czy tylko ten Ci sprawia radość?
A ja na przekór losowi przestałam marudzić mężowi w tym temacie i ide grzecznie na trening na jego wezwanie - cardio + siłowy wjeżdza i jestem z tego faktu dumna. Już tyle razy miałam być w ciąży, że przesadnie chuchałam nim wyszły mi 2 kreski, potem był ich brak, spadek nastroju, motywacji i wymówki.... ehhh życieA się urobilam dzisiaj, włącznie z jechaniem podłogi w kuchni i korytarzu oraz schodów na kolanach. Składałam też meble do sali treningowej i uporządkowałam swoją połowę, oczywiście się przy tym splakalam, bo już nie wiem od ilu miesięcy korci mnie powrót do sportu, który porzuciłam tuż przed staraniami, ale nie wracam, bo "przecież już za kilka miesięcy będę w ciąży, to się nie opłaca"
Tak, ogólnie rożnego rodzaju witaminy przyjmuje od dłuższego czasu, mąż mnie meczy, sam przyjmuje, uważa że jemu pomogły więc i mi ciągle przypomina. Ale to dobrze, bo sama nie umiałabym być w tym taka konsekwentnaTo na pewno wiesz też o tym , żeby wspomóc działanie leku na emdometrium dobrze działają prosukty bogate w witaminę C , cynk i selen (orzechy brazylijskie) . Oby endo się poprawiło . Powodzenia.
A jaki to sport? Czy to tajemnica?No z procedurą się połączyc niestety nie da. Z samymi staraniami tak, ale to nie jest niestety taki sport, że sobie pójdę na zajęcia raz na dwa tygodnie, szczególnie po takiej przerwie. Powrót do formy trwa, np. żeby wczoraj moc usiąść w szpagacie (chujowym, ale w końcu w szpagacie) musiałam się dwa tygodnie codziennie rozciągać. Plecy mi pewnie zajmą jeszcze z miesiąc. A jakbym chciała wrócić na zajęcia, to po takiej przerwie musiałabym mieć najpierw że dwa miesiące raz w tygodniu personalne i jeszcze łazić na wzmacnianie, w międzyczasie rozciąganie.
No dużo pracy w każdym razie
tak, pole dance + exoticA jaki to sport? Czy to tajemnica?
Jakoś skojarzyło mi się z pole dence.
Oby to była jednorazowa wizyta@Mademoiselle_Nika co u Ciebie? Dawno Cię tutaj nie było.
Ja po wczorajszej wycieczce po górkach mam dzisiaj zakwasy, wiec odpadam z challengu. Ale jak mi przejdzie to będę chyba dla siebie robić regularnie te przysiady
Jutro idę rano na moni, mam nadzieje ze będzie widać ciałko żółte albo chociaż płyn w zatoce douglasa. Wtorek, środa, czwartek robię progesteron żeby sprawdzic niedomoge. A piątek wizyta w poradni ten tydzień zapowiada się intensywnie staraczkowo. Aż chyba poszukam co tam w horoskopach mówią
wróżka Bolilol wróży, że dobre dni przed Tobą@Mademoiselle_Nika co u Ciebie? Dawno Cię tutaj nie było.
Ja po wczorajszej wycieczce po górkach mam dzisiaj zakwasy, wiec odpadam z challengu. Ale jak mi przejdzie to będę chyba dla siebie robić regularnie te przysiady
Jutro idę rano na moni, mam nadzieje ze będzie widać ciałko żółte albo chociaż płyn w zatoce douglasa. Wtorek, środa, czwartek robię progesteron żeby sprawdzic niedomoge. A piątek wizyta w poradni ten tydzień zapowiada się intensywnie staraczkowo. Aż chyba poszukam co tam w horoskopach mówią
Też mam taki plan jak bede w pl zeby sprawdzić 3 dni z rzedu progesteron i zobaczyć jak to sie ma.@Mademoiselle_Nika co u Ciebie? Dawno Cię tutaj nie było.