reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
@Mademoiselle_Nika co u Ciebie? Dawno Cię tutaj nie było.
Ja po wczorajszej wycieczce po górkach mam dzisiaj zakwasy, wiec odpadam z challengu. Ale jak mi przejdzie to będę chyba dla siebie robić regularnie te przysiady :)
Jutro idę rano na moni, mam nadzieje ze będzie widać ciałko żółte albo chociaż płyn w zatoce douglasa. Wtorek, środa, czwartek robię progesteron żeby sprawdzic niedomoge. A piątek wizyta w poradni :) ten tydzień zapowiada się intensywnie staraczkowo. Aż chyba poszukam co tam w horoskopach mówią :D
Ale czekaj, w jakie dpo będziesz robić badania proga? 🧐

wróżka Bolilol wróży, że dobre dni przed Tobą 🔮🧙🏻‍♀️
Hocus Pocus Witch GIF

Dzisiaj jestem takie 3/4 dpo. Premom liczy mi ze 3dpo ale patrzac na ostatnie dwa cykle to raczej owu wychodziła mi w dniu pika, wiec liczę ze jestem 4dpo. Proga planuje robić 6,7,8 dpo.
aaa, to ok, bo zrozumiałam, że skoro nie jesteś pewna czy jutro zobaczysz ciałko żółte, to masz owu dzisiaj i chcesz badać proga 3-5dpo 😅

reklama
aaa, to ok, bo zrozumiałam, że skoro nie jesteś pewna czy jutro zobaczysz ciałko żółte, to masz owu dzisiaj i chcesz badać proga 3-5dpo 😅
Gdybym miała worek kasy, to z czystej ciekawości chciałabym sobie kiedyś zrobić proga codziennie od owulki do okresu. #forscience :D ale to jeszcze nie ten etap

Do góry