reklama
Magdalena09
Fanka BB :)
też zbierałam i miałam ich mnóstwo. Szkoda że rodzice wyrzucili, byłaby fajna pamiątkaJa jestem z czasów, gdy kolekcjonowało się karteczki z różnych bajek, filmów, zespołów muzycznych i wymieniało się nimi
Bolilol
Nie chce Cię martwić, ale wczoraj była przerwa i nie robiłyśmy przysiadówA ja wgl zapomniałam chyba dziś zameldować, że kucańce zrobiłam, jest ich już tak dużo, że ostatni dzień wyzwania to ja będę chyba je robić od rana do wieczora
Dzisiaj robimy 160, jakoś tego nie czuję
królowa_kresek😉🙃
Dziewczyny jak liczy się pierwszy pozytywny owulak to dziś powinna być owulka, no i premom wyznaczyl mi pik wczoraj, ale gdy dzis temperatura spadła na 36.40 i zrobilam owulacyjny ponownie (w premom zawsze robie do momentu aż oznaczy mi pasek low) to pik przeskoczył na dzisiejszy. Wg wczoraj to dziś powinna byc owulacja, wg dzisiejszego-jutro... chociaz moze być tez i dziś po 6 h, więc co? Chyba nie warto sugerować się pierwszym pozytywnym, tylko robić jednak do bladego testu, żeby w kluczowym momencie, za szybko nie przestać się starać? A rozkminy mam, bo mój wczoraj był juz tak umordowany po podróży (9h w dwie strony) na pogrzeb, że resztką sił się wykazał. Pewnie dziś nie ma szans na nic, sam się śmiał, że potrzebuje 3 dniowej regeneracji. Masakra z tym sexem...A za 3 dni znowu będzie mogł 4 razy pod rząd, tylko dla komórki będzie już za późno.
Załączniki
Kosinka94
Moderator
Ja ma jakiś dziwny mocz, testy z DL pierwszy raz się wybarwiały tak, że prawie pik w 11dc, ale później zaczęły blednąć i znów tak bardzo mocno się wybarwiały w 15dc. Za to horieny pokazywały tylko w 15 kreskę która była mocno wybarwiona, ale jak na moje oko do pliku jeszcze brakowało, kolejnego dnia druga kreska była prawi nie widoczna. Flo obliczyło z temperatury że owulacja była w 17dc (sam się niezbyt znam na wykresach ).Dziewczyny jak liczy się pierwszy pozytywny owulak to dziś powinna być owulka, no i premom wyznaczyl mi pik wczoraj, ale gdy dzis temperatura spadła na 36.40 i zrobilam owulacyjny ponownie (w premom zawsze robie do momentu aż oznaczy mi pasek low) to pik przeskoczył na dzisiejszy. Wg wczoraj to dziś powinna byc owulacja, wg dzisiejszego-jutro... chociaz moze być tez i dziś po 6 h, więc co? Chyba nie warto sugerować się pierwszym pozytywnym, tylko robić jednak do bladego testu, żeby w kluczowym momencie, za szybko nie przestać się starać? A rozkminy mam, bo mij wczoraj był juz tak umordowany po podróży (9h w dwie strony) na pogrzeb, że resztką sił się wykazał. Pewnie dziś nie ma szans na nic, sam się śmiał, że potrzebuje 3 dniowej regeneracji. Masakra z tym sexem...A za 3 dnj znowu będzie mogł 4 razy pod rząd, tylko dla komórki będzie już za późno.
Kosinka94
Moderator
No i to zlecenia na opakowaniu, robienia testów do pierwszego pozytywuDziewczyny jak liczy się pierwszy pozytywny owulak to dziś powinna być owulka, no i premom wyznaczyl mi pik wczoraj, ale gdy dzis temperatura spadła na 36.40 i zrobilam owulacyjny ponownie (w premom zawsze robie do momentu aż oznaczy mi pasek low) to pik przeskoczył na dzisiejszy. Wg wczoraj to dziś powinna byc owulacja, wg dzisiejszego-jutro... chociaz moze być tez i dziś po 6 h, więc co? Chyba nie warto sugerować się pierwszym pozytywnym, tylko robić jednak do bladego testu, żeby w kluczowym momencie, za szybko nie przestać się starać? A rozkminy mam, bo mój wczoraj był juz tak umordowany po podróży (9h w dwie strony) na pogrzeb, że resztką sił się wykazał. Pewnie dziś nie ma szans na nic, sam się śmiał, że potrzebuje 3 dniowej regeneracji. Masakra z tym sexem...A za 3 dni znowu będzie mogł 4 razy pod rząd, tylko dla komórki będzie już za późno.
Kasienkaol
Broni palnej
AMoj mąż ma pozwolenie, także nie jest to jakiś problem w PL stworzyć kolekcję. Wystarczą faudolce chociaż cały salon ciężko byłoby nią obwiesić.
To nie jest tak ze trzeba trzymac palną w szafie pancernej? My oboje tez mamy i musi byc w szafie a amunicja w innym miejscu, tak zażyczył sobie piiiiisss…
królowa_kresek😉🙃
Tak to prawda. W salonie na ścianie musialyby wisieć same sejfy na brońA
To nie jest tak ze trzeba trzymac palną w szafie pancernej? My oboje tez mamy i musi byc w szafie a amunicja w innym miejscu, tak zażyczył sobie piiiiisss…
Ostatnia edycja:
Kasienkaol
Ja mam gdzies na strychu gleboko Zakopaneteż zbierałam i miałam ich mnóstwo. Szkoda że rodzice wyrzucili, byłaby fajna pamiątka
Zbierałam karteczki, pokemony. A siostra porcelanowe figurki zwierzątek
reklama
królowa_kresek😉🙃
Reszta tak w nocy trzonowała, że jeszcze śpi