reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
a ile wczoraj zrobiłaś? Jak Ci się pomerdalo i zamiast dnia przerwy zrobiłaś czwarty dzień pod rząd i machnelas 160, to ja jestem za tym, żebyś dzisiaj miała przerwę i wczorajsze przysiady Ci po prostu zaliczyć na poczet dzisiejszych.
160, uznam, że wczoraj się nie wydarzyło, nie będę oszukiwać 😏 moje poślady mi za to podziękują... 😅

Ja zbierałam tazosy z Pokemonami 😅
Tak, ja też zbierałam pokemony z chipsów, mój mózg był pochłonięty tym na maksa do takiego stopnia, że macałam paczki chipsów, gdzie są gdzie nie, do czasu kiedy nie dostałam opierdolu w sklepie za gniecienie 😆
Wymienianie się wśród ludzi także opętanych pokemonomanią z okolicy było normą, jak ktoś miał podwójnego czy potrójnego, ale za pikachu to już trzebabyło oddać dwa inne bulbasaury albo ich odmiany itp 😁😅😅

Nie chciałam tego wiedzieć 🤣
No ja właśnie teraz kombinuje, bo mamy szafę pax do kupienia.

I już wykombinowałem i się zastanawiam czy tak mogę, może ktoś wie?
Bo zaprojektowałam sobie szafę pax, więc tam w koszyku mam już wszystkie elementy. I zamówię to przez neta, z dostawą do domu. Tylko zastanawiam się, czy to będzie jakiś problem, jeżeli usunę z koszyka kilka półek, tj. kupię niekompletny projekt szafy pax. No i naliczy mi się rabat, a ja wtedy hyc, po te półki stacjonarnie i za nie zapłacę rabatami, czyli praktycznie nie zapłacę 🤑😅

Czy ktoś wie może czy to będzie jakiś problem, że kupię niekompletny projekt pax? Chyba nie, skoro bez problemu mogę usuwać półki z koszyka?

Miałam wczoraj mieć wizyte u endokrynologa, jedynego dostępnego w pobliżu, ale zachorował, a sierpień na urlopie, inni też terminy na wrzesień, więc dupa blada, endo dorwe w sierpniu jak będe w PL.
W czwartek mam wizyte u gin, która też z hormonami jest na cześć ponoć , to bedzie 15 dc , narazie tyle mogę zrobić 🤷‍♀️
Wysłałam na jej prośbę swoje wyniki, napisała , że zaprasza na wizytę i , że się mną zajmie.
Zobaczymy co powie, moze zapytam czy drożność w tym wypadku jest na miejscu już teraz i jak tak , to niech pobierze potrzebne wymazy ( czy najpierw trzeba to uregulować, nie wiem).
Zrobiłam też badanie morfo z rozmazem plus inne tam wyniki" pakiet zdrowie", też na prośbę tej pani co w czwartek mnie przyjmie. Jestem bardzo ciekawa co powie.

reklama
Do góry