reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
a ile wczoraj zrobiłaś? Jak Ci się pomerdalo i zamiast dnia przerwy zrobiłaś czwarty dzień pod rząd i machnelas 160, to ja jestem za tym, żebyś dzisiaj miała przerwę i wczorajsze przysiady Ci po prostu zaliczyć na poczet dzisiejszych.
160, uznam, że wczoraj się nie wydarzyło, nie będę oszukiwać 😏 moje poślady mi za to podziękują... 😅

Ja zbierałam tazosy z Pokemonami 😅
Tak, ja też zbierałam pokemony z chipsów, mój mózg był pochłonięty tym na maksa do takiego stopnia, że macałam paczki chipsów, gdzie są gdzie nie, do czasu kiedy nie dostałam opierdolu w sklepie za gniecienie 😆
Wymienianie się wśród ludzi także opętanych pokemonomanią z okolicy było normą, jak ktoś miał podwójnego czy potrójnego, ale za pikachu to już trzebabyło oddać dwa inne bulbasaury albo ich odmiany itp 😁😅😅

Nie chciałam tego wiedzieć 🤣
No ja właśnie teraz kombinuje, bo mamy szafę pax do kupienia.

I już wykombinowałem i się zastanawiam czy tak mogę, może ktoś wie?
Bo zaprojektowałam sobie szafę pax, więc tam w koszyku mam już wszystkie elementy. I zamówię to przez neta, z dostawą do domu. Tylko zastanawiam się, czy to będzie jakiś problem, jeżeli usunę z koszyka kilka półek, tj. kupię niekompletny projekt szafy pax. No i naliczy mi się rabat, a ja wtedy hyc, po te półki stacjonarnie i za nie zapłacę rabatami, czyli praktycznie nie zapłacę 🤑😅

Czy ktoś wie może czy to będzie jakiś problem, że kupię niekompletny projekt pax? Chyba nie, skoro bez problemu mogę usuwać półki z koszyka?

Miałam wczoraj mieć wizyte u endokrynologa, jedynego dostępnego w pobliżu, ale zachorował, a sierpień na urlopie, inni też terminy na wrzesień, więc dupa blada, endo dorwe w sierpniu jak będe w PL.
W czwartek mam wizyte u gin, która też z hormonami jest na cześć ponoć , to bedzie 15 dc , narazie tyle mogę zrobić 🤷‍♀️
Wysłałam na jej prośbę swoje wyniki, napisała , że zaprasza na wizytę i , że się mną zajmie.
Zobaczymy co powie, moze zapytam czy drożność w tym wypadku jest na miejscu już teraz i jak tak , to niech pobierze potrzebne wymazy ( czy najpierw trzeba to uregulować, nie wiem).
Zrobiłam też badanie morfo z rozmazem plus inne tam wyniki" pakiet zdrowie", też na prośbę tej pani co w czwartek mnie przyjmie. Jestem bardzo ciekawa co powie.

reklama
Do góry