Bolilol
Fanka BB :)
Ja stawiam na modelarstwoMoże wypychają te wszystkie zwierzątka po tym jak pójdą na kiełbasę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja stawiam na modelarstwoMoże wypychają te wszystkie zwierzątka po tym jak pójdą na kiełbasę
Faktycznie, wypchana krowa i świnia zajmują pewnie sporo miejsca
Ale muszę Cię rozczarować, że to nie to
Broni palnejI teraz wyobraźnia zaczyna pracować.
Może zrobisz konkurs kto zgadnie co to?
To nie AmerykaBroni palnej
Moj mąż ma pozwolenie, także nie jest to jakiś problem w PL stworzyć kolekcję. Wystarczą faudolce chociaż cały salon ciężko byłoby nią obwiesić.To nie Ameryka
Mamy 2 garaże mieszczące 3 auta, ale było mało i trzeba było zbudować jeszcze wiatę, w przyszłości jest jeszcze planowany osobny garaż z kanałem dom spory bo smej użytkowej jest 180, ale źle rozplanowany. Mąż postawił za kawalera, pozmieniał plany i żeby kuchnia była większa usunął spiżarnięNie no, ze spiżarnią
No tak, bez garażu
Ale sztrzał to jak nie krowy to ja nie ma pojęcia co można kolekcjonować i zajmuje aż tyle miejscaMoże wypychają te wszystkie zwierzątka po tym jak pójdą na kiełbasę