reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

U mnie też sexualny raj 🏖 dziś też już było... ale trzymałam też męża na odległość przez 6 dni @ mówiąc, że mam @ i nie mam ochoty. Co nie było do końca prawdą😅🤣😂 bo siudmego dnia, obudziłam się podniecona, oczywiście we snie uprawiałam sex 😁😆🤣 no to stwierdziłam, że wystarczy tej przerwy.
Tobie śni się sex, a mi dziś się śniło, że mąż mnie zdradził albo chce mnie zdradzić (i to nie był przyjemny sen). Zadzwoniłam wiec do niego z samego rana, żeby mu powiedzieć, że jestem na niego zła i żeby się nad sobą zastanowił, i ogarnął z tej okazji jakieś kwiaty czy coś, tak na wszelki wypadek 😉

reklama
my mamy w planie jutro na obiad zrobić, właśnie mąż po pracy ma zajść do Dino po składniki 😁 a dzisiaj na obiad placki po węgiersku ☺️
Ja od wczoraj mialam ochotę na pickę z kiełbaską😋😋😋 Wstałam, ogarnęłam kojce piesków posadzilam kolejnego kwiatka, wypilam kawę, wróciłam do łóżka, drzemka 15 min i sex i dopiero zajęłam się pizzą. 😁😆 intensywnie więc leżę teraz i nadrabiam.

Tobie śni się sex, a mi dziś się śniło, że mąż mnie zdradził albo chce mnie zdradzić (i to nie był przyjemny sen). Zadzwoniłam wiec do niego z samego rana, żeby mu powiedzieć, że jestem na niego zła i żeby się nad sobą zastanowił, i ogarnął z tej okazji jakieś kwiaty czy coś, tak na wszelki wypadek 😉
apropo takich snów - mi jak się śnią jakieś złe sny to własnie, że mąż mnie zdradza albo zostawia. A jemu? Jemu się śni że ktoś Mazde kradnie

co za drań! Niech się lepiej stara teraz Ci to jakoś wynagrodzić, ja bym nie wybaczyła łatwo 😅

Mi tez się tak czasami śniło😁😊😇😆 otwieram oczy i opierdol ma z rana 😄😉😊

apropo takich snów - mi jak się śnią jakieś złe sny to własnie, że mąż mnie zdradza albo zostawia. A jemu? Jemu się śni że ktoś Mazde kradnie
Widać w piramidzie milości jestem w pozycji nr 2 za mazdą 🤣🤣🤣

P.s. To znaczy Ty jestes, mój chce motor to ja juz spadam na pozycję nr 5 😆😅🤣😂 chyba, ze trzeba wizytę do lekarza umówić to nagle awansuje na pozycje nr 1 🤣😂🤣

reklama
Do góry