reklama
królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Czyli przed wyjściem musi być.Mam taki plan, ale mój mąż dziś idzie na pępkowe, co prawda nie będzie pił, ale późno wróci.
No jesli bym przyjęła, że owulka była wtedy kiedy te plamienia to było kilka dni przed i w dzień tego plamienia, więc tak średnio.
wrobelmm
Ja kupiłam ostatnio za 9,45 testy owulacyjne z DL (swoją droga moje, może, trzecie w życiu, bo z nimi nigdy nie potrafiłam się dogadać i najlepiej działał u mnie monitoring), a strumieniowy pink superczuły za 3,17zl.A ja zamówiła po 9.60 i wrzucałam Wam link.
królowa_kresek😉🙃
Zapraszam Kobyłkajadę do tych Ząbek czy gdzie tam
Magdalena09
my mamy w planie jutro na obiad zrobić, właśnie mąż po pracy ma zajść do Dino po składniki a dzisiaj na obiad placki po węgierskuJa zrobilam pizze na śniadanie i też leżę po ogarnięciu kuchni.
LadyCaro
no właśnie nie będzie go w domu już do wieczora.Czyli przed wyjściem musi być.
Dooobra, nie będę kombinować - wiadomo jak do tej pory to moje kobminowanie się skończyło
królowa_kresek😉🙃
Jedz pod jego pracę, odchyl szybkę, jak z niej wyjdzie i puść nutkęnie będzie go w domu już bo jedzie prosto z biura
- "...będę brał Cię w aucie... Mnie? Eheee..."-
i zabierz go do lasu.
Ostatnia edycja:
Kejcik
bo to kurde zawsze tak jest! na złośćMoja znajoma założyła wkładkę antykoncepcyjną, lekarz też jej mówił, że szanse na zajście znikome, a tu pierwsze współżycie i bach ciąża
LadyCaro
spoko, tylko po drodze na morodr zabiję min. 10 osób z moją umiejętnością jeżdżenia po WarszawieJedz po jego pracę, odchyl szybkę, jak z niej wyjdzie i puść nutkę
- "...będę brał Cię w aucie... Mnie? Eheee..."-
i zabierz go do lasu.
reklama
Kejcik
jadlabym!Ja zrobilam pizze na śniadanie i też leżę po ogarnięciu kuchni.