Magdalena09
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to, to! Ja nie zdążyłam „na żywo”, bo mój wyszedł z łóżka przed 5 ranoMi tez się tak czasami śniło otwieram oczy i opierdol ma z rana
Ja wczoraj odebrałam i jestem przeszczęśliwaCzy właśnie kupiłam 24 przedmioty na shein?
Być może
haha, ja kiedyś byłam z kumpelą na wakacjach w Grecji, a mój jeszcze wtedy nie mąż był z kolegami w Szwecji. No i mi się przyśniło w tej Grecji, że weszłam do domu a tam rzeczy jakiejś laski i pytam czyje to, a on beztrosko, ze jakiejś Dominiki i ona wylazla w koszuli nocnej z sypialni no obudziłam się wściekła. Wróciłam z tych wakacji, odebrał mnie z lotniska, wchodzę do mieszkania (jeszcze mieszkaliśmy wtedy niby osobno w sensie bywałam u siebie wymienić garderobę), a tam na krześle DAMSKA TOREBKA. Od razu sie zagotowałam i pytam „co to ***** jest?????”, a on „misiu, to prezent dla Ciebie, przywiozłem ze Szwecji”Tobie śni się sex, a mi dziś się śniło, że mąż mnie zdradził albo chce mnie zdradzić (i to nie był przyjemny sen). Zadzwoniłam wiec do niego z samego rana, żeby mu powiedzieć, że jestem na niego zła i żeby się nad sobą zastanowił, i ogarnął z tej okazji jakieś kwiaty czy coś, tak na wszelki wypadek
ja ostatnio 22Czy właśnie kupiłam 24 przedmioty na shein?
Być może
co kupiłaś?Ja wczoraj odebrałam i jestem przeszczęśliwa
2 sukienki, 2 długie spódnice, 2 komplety, spodenki i pasekco kupiłaś?
uwielbiam te ich komplety2 sukienki, 2 długie spódnice, 2 komplety, spodenki i pasek
Wg mnie o krok, w jak Ci sie wybarwiają? Bywało mocniej?Dziewczyny jak sądzicie pik czy o krok do pik? Źle datę zapisałam dziś 21.07
Zapraszam do siebie ale to za około 2/3 tyg, bo w przyszłym tyg bedziemy stawiac domek modułowy z 2 sypialniami, sauna jacuzzi dolny Śląsk, pod Wrocławiemmarzą mi się Bieszczady ale trochę mamy za daleko myślimy bardziej dolny Śląsk, lubuskie i wyżej w stronę morza.
Ja w tygodniu pije czesto 1/2 drinki… nie bede sobie odmawiać bo tyramy oboje jak woły…. Nie przejmuj sie! Nie bedzie to miało wpływu. Trzeba czasem wyluzować jak juz zajdziesz to bedzie przerwaJa mam dzisiaj moralniaka. Byłam wczoraj na tej integracji, piłam wino. A od rana nie mogę pozbyć się myśli, ze jestem głupia i co ja w ogóle wyprawiam. Że witaminki srinki garściami a potem 20 drinków w weekend