reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

No właśnie ja wywołałam 🤣

Załączniki

• e2de7160-dfde-4dd3-9d2e-ad1b5df63d09.jpeg
    e2de7160-dfde-4dd3-9d2e-ad1b5df63d09.jpeg
    19,8 KB · Wyświetleń: 105
reklama
Tobie śni się sex, a mi dziś się śniło, że mąż mnie zdradził albo chce mnie zdradzić (i to nie był przyjemny sen). Zadzwoniłam wiec do niego z samego rana, żeby mu powiedzieć, że jestem na niego zła i żeby się nad sobą zastanowił, i ogarnął z tej okazji jakieś kwiaty czy coś, tak na wszelki wypadek 😉
haha, ja kiedyś byłam z kumpelą na wakacjach w Grecji, a mój jeszcze wtedy nie mąż był z kolegami w Szwecji. No i mi się przyśniło w tej Grecji, że weszłam do domu a tam rzeczy jakiejś laski i pytam czyje to, a on beztrosko, ze jakiejś Dominiki i ona wylazla w koszuli nocnej z sypialni 😡 no obudziłam się wściekła. Wróciłam z tych wakacji, odebrał mnie z lotniska, wchodzę do mieszkania (jeszcze mieszkaliśmy wtedy niby osobno w sensie bywałam u siebie wymienić garderobę), a tam na krześle DAMSKA TOREBKA. Od razu sie zagotowałam i pytam „co to ***** jest?????”, a on „misiu, to prezent dla Ciebie, przywiozłem ze Szwecji” 😆

Dziewczyny jak sądzicie pik czy o krok do pik? Źle datę zapisałam dziś 21.07🙈🙉
Wg mnie o krok, w jak Ci sie wybarwiają? Bywało mocniej?
marzą mi się Bieszczady ale trochę mamy za daleko ☹️ myślimy bardziej dolny Śląsk, lubuskie i wyżej w stronę morza.
Zapraszam do siebie ale to za około 2/3 tyg, bo w przyszłym tyg bedziemy stawiac domek modułowy z 2 sypialniami, sauna jacuzzi:) 😎 dolny Śląsk, pod Wrocławiem:)
Ja mam dzisiaj moralniaka. Byłam wczoraj na tej integracji, piłam wino. A od rana nie mogę pozbyć się myśli, ze jestem głupia i co ja w ogóle wyprawiam. Że witaminki srinki garściami a potem 20 drinków w weekend🤦🏼‍♀️
Ja w tygodniu pije czesto 1/2 drinki… nie bede sobie odmawiać bo tyramy oboje jak woły…. Nie przejmuj sie! Nie bedzie to miało wpływu. Trzeba czasem wyluzować:) jak juz zajdziesz to bedzie przerwa:)

reklama
Jak to jest z objawami okołoowulacyjnymi. Wczesniej 3/4 dni po owulce zaczynały bolec piersi, teraz przed owulką i bardziej niż wczesniej…. Wina estrogenu? Albo dopiero zaczelam miewać owulacje 🙈🧐

Do góry