reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

No właśnie ja wywołałam 🤣

Załączniki

• e2de7160-dfde-4dd3-9d2e-ad1b5df63d09.jpeg
    e2de7160-dfde-4dd3-9d2e-ad1b5df63d09.jpeg
    19,8 KB · Wyświetleń: 107
reklama
Tobie śni się sex, a mi dziś się śniło, że mąż mnie zdradził albo chce mnie zdradzić (i to nie był przyjemny sen). Zadzwoniłam wiec do niego z samego rana, żeby mu powiedzieć, że jestem na niego zła i żeby się nad sobą zastanowił, i ogarnął z tej okazji jakieś kwiaty czy coś, tak na wszelki wypadek 😉
haha, ja kiedyś byłam z kumpelą na wakacjach w Grecji, a mój jeszcze wtedy nie mąż był z kolegami w Szwecji. No i mi się przyśniło w tej Grecji, że weszłam do domu a tam rzeczy jakiejś laski i pytam czyje to, a on beztrosko, ze jakiejś Dominiki i ona wylazla w koszuli nocnej z sypialni 😡 no obudziłam się wściekła. Wróciłam z tych wakacji, odebrał mnie z lotniska, wchodzę do mieszkania (jeszcze mieszkaliśmy wtedy niby osobno w sensie bywałam u siebie wymienić garderobę), a tam na krześle DAMSKA TOREBKA. Od razu sie zagotowałam i pytam „co to ***** jest?????”, a on „misiu, to prezent dla Ciebie, przywiozłem ze Szwecji” 😆

Dziewczyny jak sądzicie pik czy o krok do pik? Źle datę zapisałam dziś 21.07🙈🙉
Wg mnie o krok, w jak Ci sie wybarwiają? Bywało mocniej?
marzą mi się Bieszczady ale trochę mamy za daleko ☹️ myślimy bardziej dolny Śląsk, lubuskie i wyżej w stronę morza.
Zapraszam do siebie ale to za około 2/3 tyg, bo w przyszłym tyg bedziemy stawiac domek modułowy z 2 sypialniami, sauna jacuzzi:) 😎 dolny Śląsk, pod Wrocławiem:)
Ja mam dzisiaj moralniaka. Byłam wczoraj na tej integracji, piłam wino. A od rana nie mogę pozbyć się myśli, ze jestem głupia i co ja w ogóle wyprawiam. Że witaminki srinki garściami a potem 20 drinków w weekend🤦🏼‍♀️
Ja w tygodniu pije czesto 1/2 drinki… nie bede sobie odmawiać bo tyramy oboje jak woły…. Nie przejmuj sie! Nie bedzie to miało wpływu. Trzeba czasem wyluzować:) jak juz zajdziesz to bedzie przerwa:)

reklama
Jak to jest z objawami okołoowulacyjnymi. Wczesniej 3/4 dni po owulce zaczynały bolec piersi, teraz przed owulką i bardziej niż wczesniej…. Wina estrogenu? Albo dopiero zaczelam miewać owulacje 🙈🧐

Do góry