reklama
Bolilol
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że wydasz tę kasę na coś przyjemnego, a nie jakieś badania czy cośMusze sie pochwalic! Nienwiem czy pamiętacie o mojej wygranej w loteria kaktus przez co nie miałam paragonu by potwierdzić autentyczność ale dostałam jeden i jeden znalazłam i udało się. Karta z 1000zl przyszla dzis
krasulkaa
Wolę rzeczy bardziej materiałowe co mogę dotknąćMam nadzieję, że wydasz tę kasę na coś przyjemnego, a nie jakieś badania czy coś
LadyCaro
moje też już czekają
Kejcik
Drogie moje. Pytanko za 100 punktów będziemy badać kariotypy. I teraz tak- w Invimedzie 500 zł od osoby, czas oczekiwania na wynik nawet do 50(!) dni roboczych. W MultiaMedzie czyli jakiejś po prostu placówce, gdzie się można zbadać, nie związanej z płodnością - 350 zł od osoby a czas oczekiwania na wynik to ponoć 7 dni roboczych. Czy Waszym zdaniem jest tu jakiś haczyk?
Bolilol
@Avy badała w zwykłym szpitalu, właśnie też dużo taniej i szybciej niż w klinice, badała po mnie i w poniedziałek dostała wyniki, a ja nadal czekam i **** wie kiedy się doczekamDrogie moje. Pytanko za 100 punktów będziemy badać kariotypy. I teraz tak- w Invimedzie 500 zł od osoby, czas oczekiwania na wynik nawet do 50(!) dni roboczych. W MultiaMedzie czyli jakiejś po prostu placówce, gdzie się można zbadać, nie związanej z płodnością - 350 zł od osoby a czas oczekiwania na wynik to ponoć 7 dni roboczych. Czy Waszym zdaniem jest tu jakiś haczyk?
Niech to będzie Twoja odpowiedź
Kejcik
znaczy nie lubię tego, że musisz czekać i się denerwujesz ale polubiłam jako odpowiedz na moje pytanie@Avy badała w zwykłym szpitalu, właśnie też dużo taniej i szybciej niż w klinice, badała po mnie i w poniedziałek dostała wyniki, a ja nadal czekam i **** wie kiedy się doczekam
Niech to będzie Twoja odpowiedź
reklama
Bolilol
Spoczko, zrozumiałamznaczy nie lubię tego, że musisz czekać i się denerwujesz ale polubiłam jako odpowiedz na moje pytanie