reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Musze sie pochwalic! Nienwiem czy pamiętacie o mojej wygranej w loteria kaktus przez co nie miałam paragonu by potwierdzić autentyczność ale dostałam jeden i jeden znalazłam i udało się. Karta z 1000zl przyszla dzis 🥳🥳🥳
Mam nadzieję, że wydasz tę kasę na coś przyjemnego, a nie jakieś badania czy coś 😅

Do mnie też coś przyszło ale jestem mniej podekscytowana 😂😂

Załączniki

• a457e924-e8ff-4190-b6e5-c2dde4d6e581.jpeg
    a457e924-e8ff-4190-b6e5-c2dde4d6e581.jpeg
    76,4 KB · Wyświetleń: 104
Drogie moje. Pytanko za 100 punktów 😎 będziemy badać kariotypy. I teraz tak- w Invimedzie 500 zł od osoby, czas oczekiwania na wynik nawet do 50(!) dni roboczych. W MultiaMedzie czyli jakiejś po prostu placówce, gdzie się można zbadać, nie związanej z płodnością - 350 zł od osoby a czas oczekiwania na wynik to ponoć 7 dni roboczych. Czy Waszym zdaniem jest tu jakiś haczyk?😅

Drogie moje. Pytanko za 100 punktów 😎 będziemy badać kariotypy. I teraz tak- w Invimedzie 500 zł od osoby, czas oczekiwania na wynik nawet do 50(!) dni roboczych. W MultiaMedzie czyli jakiejś po prostu placówce, gdzie się można zbadać, nie związanej z płodnością - 350 zł od osoby a czas oczekiwania na wynik to ponoć 7 dni roboczych. Czy Waszym zdaniem jest tu jakiś haczyk?😅
@Avy badała w zwykłym szpitalu, właśnie też dużo taniej i szybciej niż w klinice, badała po mnie i w poniedziałek dostała wyniki, a ja nadal czekam i **** wie kiedy się doczekam 🤷🏻‍♀️

Niech to będzie Twoja odpowiedź 😅

@Avy badała w zwykłym szpitalu, właśnie też dużo taniej i szybciej niż w klinice, badała po mnie i w poniedziałek dostała wyniki, a ja nadal czekam i **** wie kiedy się doczekam 🤷🏻‍♀️

Niech to będzie Twoja odpowiedź 😅
znaczy nie lubię tego, że musisz czekać i się denerwujesz ale polubiłam jako odpowiedz na moje pytanie😉

reklama
Do góry