Avy
Fanka BB :)
Strasznie się cieszę!!! Nawet jeśli nasze plany na Energylandię umarły
Cudownych 9 miesięcy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strasznie się cieszę!!! Nawet jeśli nasze plany na Energylandię umarły
To moje powiedzonkoJa lubię takie powiedzenie, że tyle o sobie wiemy, na ile nas sprawdzono.
Podczas starań złamałam już tyle swoich zasad, tyle swoich granic, że nie jestem w stanie tego zliczyć już
a i jeszcze jedna taka opcja mi się przypomniała - moja siostra cioteczna rozwiodła się z mężem, mają razem troje dzieci, ten najmłodszy skóra zdjęta z ojca i ona mi kiedyś powiedziała, że tak nienawidzi tego ex męża, że ma problem z miłością do syna, bo za bardzo go przypominaGorzej jak podobne do teściowej będzie to jest oczywiście żart, ale znam taki przypadek co dziewczyna nie przepada za swoją, a dziecko z wyglądu kopia
U mnie też córka na ojca, czyli do teściowej trochę zalatuje. Najlepsze jest to że ja wyglądam całkiem inaczej i jak tak robimy sobie wspólne zdjęcia, to kompletnie do nich nie pasujemoje dziecko myślę, że będzie podobne do teściowej bo mój mąż jest do niej mega podobny i raczej wydaje się, że mają silne geny u mnie na 7 dzieci rodzeństwa, tylko jeden syn jest podobny ale uwaga, nie do swojego ojca a do naszego brata, reszta za to poszła w drugich rodziców, co pozwala sądzić, że jednak te nasze geny nie są jakieś szczególnie przebijające się
Racja. Czasami mocno wybiegamy w przyszłość myślami, ale życie weryfikuje.Ja lubię takie powiedzenie, że tyle o sobie wiemy, na ile nas sprawdzono.
Podczas starań złamałam już tyle swoich zasad, tyle swoich granic, że nie jestem w stanie tego zliczyć już
Nieprawda nic nie umarło! @AScarlett pisała, że na żarcie się pisze z namiStrasznie się cieszę!!! Nawet jeśli nasze plany na Energylandię umarły
Cudownych 9 miesięcy
a kiedy te energylandie planujecie?Nieprawda nic nie umarło! @AScarlett pisała, że na żarcie się pisze z nami
Mi obojętne bo mam najbliżeja kiedy te energylandie planujecie?
Czyżbyś chciała dołączyć?@Avy kiedy Ty masz wolne?