reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Gorzej jak podobne do teściowej będzie 😂 to jest oczywiście żart, ale znam taki przypadek co dziewczyna nie przepada za swoją, a dziecko z wyglądu kopia 😂
a i jeszcze jedna taka opcja mi się przypomniała - moja siostra cioteczna rozwiodła się z mężem, mają razem troje dzieci, ten najmłodszy skóra zdjęta z ojca i ona mi kiedyś powiedziała, że tak nienawidzi tego ex męża, że ma problem z miłością do syna, bo za bardzo go przypomina 😞

moje dziecko myślę, że będzie podobne do teściowej 😂 bo mój mąż jest do niej mega podobny i raczej wydaje się, że mają silne geny🤣 u mnie na 7 dzieci rodzeństwa, tylko jeden syn jest podobny ale uwaga, nie do swojego ojca a do naszego brata😂, reszta za to poszła w drugich rodziców, co pozwala sądzić, że jednak te nasze geny nie są jakieś szczególnie przebijające się😅
U mnie też córka na ojca, czyli do teściowej trochę zalatuje. Najlepsze jest to że ja wyglądam całkiem inaczej i jak tak robimy sobie wspólne zdjęcia, to kompletnie do nich nie pasuje 🙈

reklama
Do góry