reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Gorzej jak podobne do teściowej będzie 😂 to jest oczywiście żart, ale znam taki przypadek co dziewczyna nie przepada za swoją, a dziecko z wyglądu kopia 😂
a i jeszcze jedna taka opcja mi się przypomniała - moja siostra cioteczna rozwiodła się z mężem, mają razem troje dzieci, ten najmłodszy skóra zdjęta z ojca i ona mi kiedyś powiedziała, że tak nienawidzi tego ex męża, że ma problem z miłością do syna, bo za bardzo go przypomina 😞

moje dziecko myślę, że będzie podobne do teściowej 😂 bo mój mąż jest do niej mega podobny i raczej wydaje się, że mają silne geny🤣 u mnie na 7 dzieci rodzeństwa, tylko jeden syn jest podobny ale uwaga, nie do swojego ojca a do naszego brata😂, reszta za to poszła w drugich rodziców, co pozwala sądzić, że jednak te nasze geny nie są jakieś szczególnie przebijające się😅
U mnie też córka na ojca, czyli do teściowej trochę zalatuje. Najlepsze jest to że ja wyglądam całkiem inaczej i jak tak robimy sobie wspólne zdjęcia, to kompletnie do nich nie pasuje 🙈

reklama
Do góry