reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Gorzej jak podobne do teściowej będzie 😂 to jest oczywiście żart, ale znam taki przypadek co dziewczyna nie przepada za swoją, a dziecko z wyglądu kopia 😂
Ja bym bardzo nie chciała, żeby moje dziecko miało geny po dziadkach z żadnej ze stron 😂 Wszyscy są niscy, jakby była córka to wiadomo spoko, ale jak chłopak to tak trochę biedne dziecko będzie jak odziedziczy wzrost 160. Stary jest wyższy po swoich dziadkach, to mam nadzieje, że jego geny będą jednak silniejsze 😁

U mnie też córka na ojca, czyli do teściowej trochę zalatuje. Najlepsze jest to że ja wyglądam całkiem inaczej i jak tak robimy sobie wspólne zdjęcia, to kompletnie do nich nie pasuje 🙈
to moja siostra jest kopią mamy naszej, a ja poszłam w ojca, więc jestem wyższa o jakieś 15 cm od nich, mam inny nos i długie blond włosy, podczas gdy one mają krótkie ciemne, jak przed laty wspólnie wyjeżdżałyśmy na wakacje, to zawsze było „ty mama, ty córka (na moją siostrą), a ty kto”???🤣

właśnie spotkała mnie wspaniała niepsodzianka w postaci plamień w 13 dc. Czy to jakaś nowa chujoza, czy nie powinnam się martwić?

reklama
Do góry