reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
może na owulację, tylko to trochę wcześnie na owulację jak u mnie... zobaczymy, może coś się przesunęło, ale wtedy lipa, bo seks był kilka dni temu, więc słabo

właśnie spotkała mnie wspaniała niepsodzianka w postaci plamień w 13 dc. Czy to jakaś nowa chujoza, czy nie powinnam się martwić?
Moja lekarka mówi, że nie ma czegoś takiego jak taka uroda apropo plamień. Każde powtarzające się plamienie ma swoją przyczynę. Powiem jeszcze, że w szpitalu juz po zabiegu mnie pytali o plamienia srodcykliczne bo mogą one być obajwem endometriozy. I okazało się, że plamienia, które ja brałam jako resztki okresu (mam 3-4 dni potem dzień przerwy i 1-2 dni plamień) były objawem endomendy i cofania się krwi menstruacyjnej do jajowodów. Absolutnie Cię nie straszę, ale uważam, że u Ciebie nie wszystko gra i buczy skoro pomimo leczenia stanu zapalnego te plamienia się pojawiają.

Moja lekarka mówi, że nie ma czegoś takiego jak taka uroda apropo plamień. Każde powtarzające się plamienie ma swoją przyczynę. Powiem jeszcze, że w szpitalu juz po zabiegu mnie pytali o plamienia srodcykliczne bo mogą one być obajwem endometriozy. I okazało się, że plamienia, które ja brałam jako resztki okresu (mam 3-4 dni potem dzień przerwy i 1-2 dni plamień) były objawem endomendy i cofania się krwi menstruacyjnej do jajowodów. Absolutnie Cię nie straszę, ale uważam, że u Ciebie nie wszystko gra i buczy skoro pomimo leczenia stanu zapalnego te plamienia się pojawiają.
Chyba serio czas poszukać jakiegoś lekarza, który dobrze zna się na endometrium...

U mnie tez od @ plamię brązowo nawet do owulacji, co za goowno... i niby wszystkie badania w 3 dc wyszły wzorowo, 7 dni po progesteron około 11, i nie mam bolesnych miesiączek... i choojnia z grzybnią

reklama
Do góry