Bolilol
Fanka BB :)
jak pierwszy tydzień sierpnia to jestem gotowa to rozważyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak pierwszy tydzień sierpnia to jestem gotowa to rozważyć
no taki na brązowo/beżowo zabrawiony śluzMoże plamienia przez owu? Ja tak miałam raz. Jaki kolor?
Może to na owulację.. czytałam, ze plamienie może sie wtedy pojawić.właśnie spotkała mnie wspaniała niepsodzianka w postaci plamień w 13 dc. Czy to jakaś nowa chujoza, czy nie powinnam się martwić?
Moja lekarka mówi, że nie ma czegoś takiego jak taka uroda apropo plamień. Każde powtarzające się plamienie ma swoją przyczynę. Powiem jeszcze, że w szpitalu juz po zabiegu mnie pytali o plamienia srodcykliczne bo mogą one być obajwem endometriozy. I okazało się, że plamienia, które ja brałam jako resztki okresu (mam 3-4 dni potem dzień przerwy i 1-2 dni plamień) były objawem endomendy i cofania się krwi menstruacyjnej do jajowodów. Absolutnie Cię nie straszę, ale uważam, że u Ciebie nie wszystko gra i buczy skoro pomimo leczenia stanu zapalnego te plamienia się pojawiają.właśnie spotkała mnie wspaniała niepsodzianka w postaci plamień w 13 dc. Czy to jakaś nowa chujoza, czy nie powinnam się martwić?
Przypominam ze od pozytywnego testu owulacja moze wystąpić już 6 h pozniej do 36 godzin.Kochana peak oznacz ze w najblizszym czasie bedzie owulka, wiec skoro wczoraj była najbardziej zabarwiona kreska to prawdopodobnie dzis mozesz miec owulacje
Chyba serio czas poszukać jakiegoś lekarza, który dobrze zna się na endometrium...Moja lekarka mówi, że nie ma czegoś takiego jak taka uroda apropo plamień. Każde powtarzające się plamienie ma swoją przyczynę. Powiem jeszcze, że w szpitalu juz po zabiegu mnie pytali o plamienia srodcykliczne bo mogą one być obajwem endometriozy. I okazało się, że plamienia, które ja brałam jako resztki okresu (mam 3-4 dni potem dzień przerwy i 1-2 dni plamień) były objawem endomendy i cofania się krwi menstruacyjnej do jajowodów. Absolutnie Cię nie straszę, ale uważam, że u Ciebie nie wszystko gra i buczy skoro pomimo leczenia stanu zapalnego te plamienia się pojawiają.
U mnie tez od @ plamię brązowo nawet do owulacji, co za goowno... i niby wszystkie badania w 3 dc wyszły wzorowo, 7 dni po progesteron około 11, i nie mam bolesnych miesiączek... i choojnia z grzybniąMoja lekarka mówi, że nie ma czegoś takiego jak taka uroda apropo plamień. Każde powtarzające się plamienie ma swoją przyczynę. Powiem jeszcze, że w szpitalu juz po zabiegu mnie pytali o plamienia srodcykliczne bo mogą one być obajwem endometriozy. I okazało się, że plamienia, które ja brałam jako resztki okresu (mam 3-4 dni potem dzień przerwy i 1-2 dni plamień) były objawem endomendy i cofania się krwi menstruacyjnej do jajowodów. Absolutnie Cię nie straszę, ale uważam, że u Ciebie nie wszystko gra i buczy skoro pomimo leczenia stanu zapalnego te plamienia się pojawiają.