kicikocia
Fanka BB :)
Dziś na obiad cukinią i papryka z nadzieniem które nie zmieściło się do gołąbków.
I kapuśniak
Fajnie być u mamy
O tak. Jedziemy za 3,5 tygodnia i już nie mogę się doczekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś na obiad cukinią i papryka z nadzieniem które nie zmieściło się do gołąbków.
I kapuśniak
Fajnie być u mamy
Ile średnio testów miesięcznie robicie? Tylko raz czy np 5 razy?
Przykro mi Też mam podobne doświadczenie i sobie wyrzucałam, że mogłam nie iść na trening albo mogłam przyjmować leki bez wskazań, które pomagały innym dziewczynom czy nawet mniej/bardziej chcieć, to by się ciąża utrzymała.Ja mam uraz, bo ćwiczyłam siłowo, gdy nie wiedziałam, ze jestem w ciąży i później poroniłam. Zapewne to nie ma związku. To moja wewnętrzna blokada.
zdjecie się nie dodałoJa te kupilam na amazonie
7,95€ za 50 sztuk. Dla kogoś kto sika namiętnie na testy to idealne
Przykro mi Też mam podobne doświadczenie i sobie wyrzucałam, że mogłam nie iść na trening albo mogłam przyjmować leki bez wskazań, które pomagały innym dziewczynom czy nawet mniej/bardziej chcieć, to by się ciąża utrzymała.
Ale też mam postanowienie, że jak zobaczę II kreski to przerywam swoje treningi, oczywiście aktywność zostanie, ale będę ją mocno dostosowywać. Ale na razie to takie marzonka, a póki nie zobaczę II kresek to cisnę swoje.
opowiedz coś więcej o zdrowe kręgosłupyJa miałam trenerkę personalna i mi dawała dość duże ciężary, po tej przygodzie zrezygnowałam z trenerki, teraz chodzę na pilatesy i zdrowe kręgosłupy itp