Słoneczko świeci
Fanka BB :)
Kobieto za 30 zł to wiesz ile można mieć patyków
Chyba nie jestem Januszem businessu myśle, ze 3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kobieto za 30 zł to wiesz ile można mieć patyków
I zero testów w koszyku??!!!niniejszym oświadczam, ze Panda zostaje nieuwinniona. Testów z kwiatkami nie było. Ale były jakieś 25...:/
ps. zmachalam się tym spacerem jakbym jakiś maraton zrobiła..no ewidentnie ta pogoda nie sprzyja spacerom..
Ja miałam różne etapy. Testowałam kilka razy dziennie, testowałam jak się dopiero spóźniał okres, chodziłam na betę 8 dpo, ale chyba najlepiej mi psychicznie jak testuje 9-10 dpo i już wtedy wszystko wiadomo, a gdyby okres nie przychodził do 4 dni to kolejny test i tyle. Beta dopiero jak jest kreskaBo przy ostatniej nieudanej ciąży coś mi odbiło i robiłam dużo testów i wydałam sporo hajsu i się zastanawiam czy nie lepiej iść od razu na betę około 26 dnia. Kosztuje Ok 30 zł. A przynajmniej jeśli negatyw to można odpuścić dalsze testowanie i wie się na czym się stoi a z testami i tak nigdy nie wiadomo
same here!Czasem 3 czasem 30 a czasem 1. W zależności od psychozy
jeden ale to 25, jak mówiłam..więc chyba nie ma sensu robić..I zero testów w koszyku??!!!
na allegro to z 10 by byloChyba nie jestem Januszem businessu myśle, ze 3
Zależy, czasami jadę 5 dziennie przez 4-5 dni, a w ostatnim cyklu zrobiłam chyba 3Ile średnio testów miesięcznie robicie? Tylko raz czy np 5 razy?
To ja bardziej. 0Chyba nie jestem Januszem businessu myśle, ze 3
Ostatnio 5.Ile średnio testów miesięcznie robicie? Tylko raz czy np 5 razy?
na allegro to z 10 by bylo