Tralalala25
Fanka BB :)
pinki, baby boomAle działają dobrze? Czy oszukują? Jakiej firmy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pinki, baby boomAle działają dobrze? Czy oszukują? Jakiej firmy?
Zależy, czasami jadę 5 dziennie przez 4-5 dni, a w ostatnim cyklu zrobiłam chyba 3
Ale ja raczej testuje od 8dpo do okresu, żeby nie mieć zbędnej nadziei, że jak mnie brzuch zaboli, to to jest ciąża i trzeba wymyślac imię dla dziecka, tylko żeby wiedzieć wtedy, że to tylko kupa się w jelitach przesuwa.
pinki jak już tu wiadomo wszem i wobec lubią robić w bambuko, a o baby boom to w sumie nie wiem zbyt wiele, dawno ich nie robiłam, okaże się w tym cykluAle działają dobrze? Czy oszukują? Jakiej firmy?
Ostatnio 5.
Od którego dnia po owulacji zaczynacie testować?
miałyśmy koleżankę, która w zeszłym miesiącu dzień po negatywnej becie wysikala cień na teścieJa byłam ostatnio na becie w 25 lub 26 dniu cyklu, wyszła negatywnie i wiedziałam, ze mogę iść na siłownie na luzie, zjeść tatara; to było spoko doświadczenie, gdybym testowała to miałabym tydzień dodatkowego stresu
Ja niezbyt się przejmuje tymi dniami po owu, robie swoje i trenuje swoje, ale naturalnie w tych dniach mam mniej siły, więc nie są to dni na życiówki, tylko troszkę lżejsze treningi, ale częstotliwości nie zmieniamJa byłam ostatnio na becie w 25 lub 26 dniu cyklu, wyszła negatywnie i wiedziałam, ze mogę iść na siłownie na luzie, zjeść tatara; to było spoko doświadczenie, gdybym testowała to miałabym tydzień dodatkowego stresu
miałyśmy koleżankę, która w zeszłym miesiącu dzień po negatywnej becie wysikala cień na teście
grzeje miejscówę na marcowychI była w ciąży rzeczywiście?
Ja niezbyt się przejmuje tymi dniami po owu, robie swoje i trenuje swoje, ale naturalnie w tych dniach mam mniej siły, więc nie są to dni na życiówki, tylko troszkę lżejsze treningi, ale częstotliwości nie zmieniam