królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
25?Ile średnio testów miesięcznie robicie? Tylko raz czy np 5 razy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
25?Ile średnio testów miesięcznie robicie? Tylko raz czy np 5 razy?
Z kiełbasa, cebula, papryka czerwona, cukinia i zazwyczaj dodaje pasaty, ale mam dużo pomidorow więc je wrzuciłam i dałam łyżkę przecieru i niech się kisiZ cukinią?
ja robię raz, jak już myślę że mi się spóznia ale chyba skoncze z tą głupota bo od 10dpo już zaczyna mi odwalać i myślę że jednak się udałoIle średnio testów miesięcznie robicie? Tylko raz czy np 5 razy?
Czasem 3 czasem 30 a czasem 1. W zależności od psychozyIle średnio testów miesięcznie robicie? Tylko raz czy np 5 razy?
ja baaaaardzo różnie, czasem 3, czasem wcale nie zdążę zrobić ale więcej niż 3 to chyba tylko jak miałam chujocieńIle średnio testów miesięcznie robicie? Tylko raz czy np 5 razy?
też takie robię, mniam!Z kiełbasa, cebula, papryka czerwona, cukinia i zazwyczaj dodaje pasaty, ale mam dużo pomidorow więc je wrzuciłam i dałam łyżkę przecieru i niech się kisi
A ja robię leczo bez cukini. Kiełbasa, boczek, papryka, cebula, czosnek i pomidory. Czasem, bo przecież jestem dobrą kobietą, dodam cukini bo mój luby lubi z cukinią.Z kiełbasa, cebula, papryka czerwona, cukinia i zazwyczaj dodaje pasaty, ale mam dużo pomidorow więc je wrzuciłam i dałam łyżkę przecieru i niech się kisi
Kobieto za 30 zł to wiesz ile można mieć patykówBo przy ostatniej nieudanej ciąży coś mi odbiło i robiłam dużo testów i wydałam sporo hajsu i się zastanawiam czy nie lepiej iść od razu na betę około 26 dnia. Kosztuje Ok 30 zł. A przynajmniej jeśli negatyw to można odpuścić dalsze testowanie i wie się na czym się stoi a z testami i tak nigdy nie wiadomo