reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Ja ponad rok temu kupiłam 10 ramek do zdjęć, w różnych formatach i do dzisiaj stoją puste, w pokoju biurowym, pod ścianą 😂
Smacznego! 🤤
No kochana, dokładnie ta sama sytuacja! Już mnie wkurza to pudło na podłodze w sypialni, przeszkadza przy odkurzaniu i prowokuje by na nim kłaść torebki i plecaki lub też ubrania luzem🤣 koniec z tym! W piątek mają dotrzeć fotki i wieszamy 🤗

Na pełnej nieświadomce 🙈 Kupiłam ten magnez na allegro bo wydawał się spoko, brałam zgodnie z ulotka. Po pozytywie zaczelam czytać, jaką dawkę powinnam brać i wyszło, że to jest jakaś wielka.
Czy pomogło? Może. Magnez ciężko przedawkowac, więc raczej nie jest to niebezpieczne.
haha okej :D mi endokrynolog zaleciła brać podwójną dawkę magnezu niż napisana w ulotce, więc dzięki za polecajkę, zamówię go też, bo jest bez wit b6 w składzie, a normalnie niemożliwością jest taki znaleźć, a b6 już mam w innych suplach

Czy ja Wam mówiłam, że z cyklu sierpniowego jak owu mi wyjdzie standardowo w 12dc (no i jak standardowo miałam wczoraj owu i @ się nie przesunie), to mam termin idealnie w rocznicę ślubu? Nie interesuje mnie, że nie mam żadnych szans zajść naturalnie, w sierpniu nakurwiam 🤡
My nie mamy nic w sierpniu... Ale też nakurwiam 🤣

haha okej :D mi endokrynolog zaleciła brać podwójną dawkę magnezu niż napisana w ulotce, więc dzięki za polecajkę, zamówię go też, bo jest bez wit b6 w składzie, a normalnie niemożliwością jest taki znaleźć, a b6 już mam w innych suplach
Tylko tego nie bierz podwojnie jak w ulotce! Tam jest że 3 kapsułki dziennie i to jest juz większą dawka 3krotnie niż na innych magnezach.

reklama
Tak, tylko ja to zawsze gdy już była trzeźwą, bo te ich wywody po pijaku są przy innych też osobach i czuje wtedy zażenowanie. Ostatnio co się udało bo w sumie byłam tylko ja i bratowa, to lekko ją próbowałam naprostować, tylko dla mnie rozmowa z sobą pod wpływem nie ma sensu. Dzwoniłam później do niej, że jak ma jakieś pytania to niech pyta śmiało, ostatnio zapytała o to do koko chodzę na wizytę i wiem że była, ale nie miałam śmiałości pytać o nią. Co jeszcze zrobiłam to powiedziałam jej o tych wszystkim moich mutacjach i zasugerowałem, że może mieć podobny problem.
Z mutacjami, to wysoce prawdopodobne - ja z moja siostrą, choć różni nas rok, jesteśmy niemal genetycznymi bliźniaczkami - te same problemy, te same mutacje i nawet faceci z tej samej miejscowości ;)
Może ona potrzebuje jeszcze czasu, a może pomoże jej, gdy będziesz opowiadać o sobie i Waszych doświadczeniach, bo dzięki temu podejmie jakieś działaniach - bazując na Twoich doświadczeniach, jak miało to miejsce w przypadku lekarza.
Współczuje takiej sytuacji, ale na siłę nic nie zdziałasz.

Do góry