Kejcik
Fanka BB :)
chyba na InstaObczailas na fb?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba na InstaObczailas na fb?
1. Akurat nie rzecz, ale mojego psa@LadyCaro rzuciła wyzwanie. Od tego momentu mamy do napisania jeszcze 50 stron! Łatwo nie będzie.
W związku z tym:
1. Jaka jest ostatnia rzecz jaką sfotografowałaś telefonem?
2. Co masz teraz w lodówce?
3. Jakie zwierzę byłoby dla Ciebie najbardziej przerażające gdyby mogło mówić?
Co myślicie o takim zestawie pytań pojebanych?
na IG mnie wyśledziła bestiaObczailas na fb?
Pająki nie żyją u mnie wystarczająco długo zrby mowic
Mam misze masz wszystkiego. Probuje segregować wędliny i miso na jednej półce, mleczne ma innej, warzywa w szufladzie.. po czym wpada mój mąż i wrzuca wszystko jak leci. Aa I potem pretensje, że coś się zepsuło i zepchnął na koniec lodówki w nieodkryte odmęty
Współczuje, to trudna sytuacja ;( A próbowałaś rozmawiać z nią sam na sam, żeby wybadać temat i powiedzieć jej jakie są Twoje obserwacje, obawy i zmartwienia? Alkohol, niestety, bywa „emocjonalnym katalizatorem”, ale jeśli ona sama nie będzie chciała Twojej pomocy, to najszczersze chęci i najlepsze intencje niestety tego nie zmienią.Ja mam problem z moją siostrą, bo nie wiem co mówić w ogóle jak rozmawiać z nią. O ostatniej mojej ciąży dowiedziała się dopiero jak poroniłam. Chcą mieć dzieci, nic z tym nie robią, normalnie mówią jakby im to zwisało, a gdy są pod wpływem % wszystkie ich żale wychodzą. Ma mętlik w głowie jeśli chodzi o nich i nie wiem co jest lepsze - udawać że nic nie widzę, czy jednak próbować jakoś pomóc.
A na mnie tu jakieś oszczerstwa padają o szpiegowaniuna IG mnie wyśledziła bestia
zainspirowałaś mnieA na mnie tu jakieś oszczerstwa padają o szpiegowaniu