reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Na pełnej nieświadomce 🙈 Kupiłam ten magnez na allegro bo wydawał się spoko, brałam zgodnie z ulotka. Po pozytywie zaczelam czytać, jaką dawkę powinnam brać i wyszło, że to jest jakaś wielka.
Czy pomogło? Może. Magnez ciężko przedawkowac, więc raczej nie jest to niebezpieczne.
"Czy pomogło? Może."
Wierzę w to 😁😁😁
Rok temu zjadłam opakowanie asparaginianu, też sobie sama testowałam i zaszłam. Nawet tu tego dziadka z opakowania wstawiałam wtedy że zdziałał cuda 🤣.
Ale magnez chyba ogólnie jest spoko. Z my best pharm polecany jest bardzo ale drożyzna 😬.

Z mutacjami, to wysoce prawdopodobne - ja z moja siostrą, choć różni nas rok, jesteśmy niemal genetycznymi bliźniaczkami - te same problemy, te same mutacje i nawet faceci z tej samej miejscowości ;)
Może ona potrzebuje jeszcze czasu, a może pomoże jej, gdy będziesz opowiadać o sobie i Waszych doświadczeniach, bo dzięki temu podejmie jakieś działaniach - bazując na Twoich doświadczeniach, jak miało to miejsce w przypadku lekarza.
Współczuje takiej sytuacji, ale na siłę nic nie zdziałasz.
Na tym wózku jadę. Nie chcę jej do siebie zrazić, nie chce być też natrętem. Chce tylko by wiedział, że nie w tym sama i że ma na kogo liczyć. Faktycznie ma tak - długo jej zajmuje analizowanie życia, to co ma zrobić w danej sytuacji. Boje się tylko, żeby nie żałowała bo jest kilka takich sytuacji w których by postąpiła zupełnie inaczej dziś.

No kochana, dokładnie ta sama sytuacja! Już mnie wkurza to pudło na podłodze w sypialni, przeszkadza przy odkurzaniu i prowokuje by na nim kłaść torebki i plecaki lub też ubrania luzem🤣 koniec z tym! W piątek mają dotrzeć fotki i wieszamy 🤗
Ja nie potrafię się zebrać, żeby te zdjęcia do wydrukowania wybrać spośród miliona fotografii 😂

Mi coś powieka ostatnio lata, wiec też trzeba magnez zacząć żreć.

A mi chyba udało się przyśpieszyć owu, bo już po śluzie i peak był 16.07 (12dc), brzuch bolał wczoraj (17.07), wiec obstawiam właśnie, że wczoraj była owu - 13 dc, a zazwyczaj mam 15-16 dc, więc mogę wyjeżdżać w środę ze spokojem w duszy ;D i akurat szybciej minie do testowania. A właśnie. @Kejcik poproszę o zapis na test 27.07 :)

Na tym wózku jadę. Nie chcę jej do siebie zrazić, nie chce być też natrętem. Chce tylko by wiedział, że nie w tym sama i że ma na kogo liczyć. Faktycznie ma tak - długo jej zajmuje analizowanie życia, to co ma zrobić w danej sytuacji. Boje się tylko, żeby nie żałowała bo jest kilka takich sytuacji w których by postąpiła zupełnie inaczej dziś.
o to zupełnie odwrotnie niż moja, ona się za długo nie zastanawia tylko jeb- porzuca studia i znienacka wyprowadza się nad morze, potem znowu jeb- porzuca męża i zajebistą pracę w corpo i wyprowadza się do Tajlandii, potem jeb- wraca znienacka znajduje chłopa kolejnego i po 6 miesiącach znajomosci są już małżeństwem 🤣 ojciec mi nie pozwalał z nią na wakacje jeździć przez to, że z nich nie wracała🫣

o to zupełnie odwrotnie niż moja, ona się za długo nie zastanawia tylko jeb- porzuca studia i znienacka wyprowadza się nad morze, potem znowu jeb- porzuca męża i zajebistą pracę w corpo i wyprowadza się do Tajlandii, potem jeb- wraca znienacka znajduje chłopa kolejnego i po 6 miesiącach znajomosci są już małżeństwem 🤣 ojciec mi nie pozwalał z nią na wakacje jeździć przez to, że z nich nie wracała🫣
Kobieta niezły numer, ale jak tak lubi.Tylko żeby swoje rady zachowywała dla siebie, bo podejrzewam że od takiej osoby nic mądrego na temat życia nie można usłyszeć 😉

reklama
Do góry