reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
ja też słyszałam wiele dobrego o magnezie, poza rzeczami ktorych nie pamiętam :D działa tez rozkurczowo więc macica łagodniej podchodzi do kropeczki która chcę się wgryzać plus moze przyczynić się do podniesienia progesteronu ;) w moim przypadku może rzeczywiście coś jest na rzeczy bo okres dostaje 14 dni po peaku i praktycznie nie mam plamień a w czasie gdy organizm dochodził do siebie po tabletkach antykoncepcyjnych, plamiłam już 8dnia po peaku i ledwo dociągałam do 10 dni lutealnej fazy

ja żrę cytrynian magnezu z b6 z Aliness bo chyba to spoko firma. Mają tez inne odmiany magnezu ale w sumie nie wiem który najlepszy 🤷‍♀️

ja też słyszałam wiele dobrego o magnezie, poza rzeczami ktorych nie pamiętam :D działa tez rozkurczowo więc macica łagodniej podchodzi do kropeczki która chcę się wgryzać plus moze przyczynić się do podniesienia progesteronu ;) w moim przypadku może rzeczywiście coś jest na rzeczy bo okres dostaje 14 dni po peaku i praktycznie nie mam plamień a w czasie gdy organizm dochodził do siebie po tabletkach antykoncepcyjnych, plamiłam już 8dnia po peaku i ledwo dociągałam do 10 dni lutealnej fazy

ja żrę cytrynian magnezu z b6 z Aliness bo chyba to spoko firma. Mają tez inne odmiany magnezu ale w sumie nie wiem który najlepszy 🤷‍♀️
też mam nadzieję, że to spoko firma, oczywiście to tylko minimalne minimum jakie mam ze sobą, pozostałe 8 opakowań w domu 🤣

PS. Niniejszym aktualizuję ostatnie zdjęcie w telefonie 😂

Załączniki

• IMG_1013.jpeg
    IMG_1013.jpeg
    130,9 KB · Wyświetleń: 70

to bardzo ciekawe, ja mam te plamienia tak 6-8 dpo.... Dobra, zwiększam dawkę magnezu :D

Ja też tylko letrox biorę i jednak lepiej się czułam jak brałam suple. Byłam bardziej skoncentrowana, a teraz znowu mam taki czas mgły mózgowej, że próbuje coś zrobić konkretnego i nie mogę ;D

reklama
Do góry