królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
W odp na preferencje:
Nachosy, oven baked papryka, trampki, spodnie i cukierki białe michałki.
Nachosy, oven baked papryka, trampki, spodnie i cukierki białe michałki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lasy paprykowe te zieloneBrzmi jak plan
Pytania na jutro: laysy czy crunchipsy, milka czy wedel, trampki czy szpilki, spodnie czy spódnica
ja to kapciem i odkurzaczem wciągam....co by nie przeszedł jakiejś reikarnacji...w większego pająkaNo a jakby taki pająk przyszedł i powiedział, że w sumie to mu jest bardzo przykro, bo on kocha dobrą literaturę i wieczory przy lampce wina, ale oczywiście nikt nigdy o nic nie zapyta, tylko od razu z mordą: Won mi sprzed telewizora! albo Stefan! Pająk! Zabierz go! Albo co gorsza kapciem go…
ja bym chciała żeby moja siostra tak właśnie powiedziała, tymczasem ta zołza nawet na ostatnim wyjściu ciagle gadała, ze ona zachodzi w ciąże jak chłop tylko na nią spojrzy po czym jak wróciłam z kibla, gdzie stałam w kolejce i pisałam post żeby się Wam pożalić, zapytała mnie „płakałaś?” Jakby tylko na to liczyła podła żmija. Dlatego na urodziny dostała kolczyki „żmije” bo pasują do niej!Nie znam Twojej siostry, ale mogę Ci tylko napisać jak to wygląda z mojej perspektywy.
To, że nie mówią, że cokolwiek robią pod kątem starań to nie znaczy, że nic nie robią. Może po prostu nie chcą o tym rozmawiać? Uważam, że jeśli ktoś sam nie zaczyna takiego tematu to nie ma co na siłę cisnąć. Sam fakt, że ktoś jest siostrą to jeszcze nic nie znaczy. Można mieć super relacje, a można się nie znać. Jeśli macie dobry kontakt to może zapytaj ją przy okazji (na osobności) wprost: siostra, martwię się o Ciebie, jeśli chciałabyś o tym pogadać to pamiętaj, że jestem. Ważne, żeby to zrobić bez nakładania presji i długich wywodów.
O kurcze,widzialam te zdjęcia. Strasznie to wyglądało, nawet sobie nie wyobrażam jakie myśli musi mieć twój mąż....Ogolnie u nas smutny i refleksyjny dzień od wczoraj. Mąż pracuje w weekend na strefie i zdarzył się tam wczoraj wypadek. Samolot uderzył w hangar, nie wiem czy przemknęło Wam w wiadomościach, to byli ludzie, z ktorymi pracował już kilka lat, sam z tego samolotu w weekend skakał
oczywiście, ze widziałam, bo cała branża huczy! tez skakałam na tym lotnisku i z tego samolotu, smuteczekOgolnie u nas smutny i refleksyjny dzień od wczoraj. Mąż pracuje w weekend na strefie i zdarzył się tam wczoraj wypadek. Samolot uderzył w hangar, nie wiem czy przemknęło Wam w wiadomościach, to byli ludzie, z ktorymi pracował już kilka lat, sam z tego samolotu w weekend skakał
Przykładam głowę do poduszki i zasypiam.Ja po ciężkiej i nieprzespanej nocy, wiec mam temat tez do dyskusji: jakie macie rytuały wokół snu? Jak o niego dbacie? I jak radzicie sobie z bezsennością?
Chroń nas Boże od takich sióstr ;D ale prezent mistrzja bym chciała żeby moja siostra tak właśnie powiedziała, tymczasem ta zołza nawet na ostatnim wyjściu ciagle gadała, ze ona zachodzi w ciąże jak chłop tylko na nią spojrzy po czym jak wróciłam z kibla, gdzie stałam w kolejce i pisałam post żeby się Wam pożalić, zapytała mnie „płakałaś?” Jakby tylko na to liczyła podła żmija. Dlatego na urodziny dostała kolczyki „żmije” bo pasują do niej!
Krokodylki moje ulubione kocham!Co to są krokodylki?
Dawaj ten bałagan! Co masz?