reklama
Avy
Fanka BB :)
Super! To dajesz dzisiaj 50 przysiadówI ja też chcę wziąć udział w wyzwaniu trzeba się w końcu zmotywować i zacząć się ruszać a ujędrnianie pupci akurat mi się przyda
Kejcik
może i się da ale ja nie potrafię był czas, że unikałam koleżanki bo zawsze chciała się spotkać na wino a jeden raz zaprosiła mnie na kawę panicznie bałam się z nią spotkać i usłyszeć, że im też się już udało zajść w ciążę po czym okazało się, że tak tylko napisała bo z inną naszą koleżanką się spotkała i normalnie się napiła tego winaJeju czemu ja sobie to robię. W rodzinie męża jesteśmy pierwsza para która wzięła ślub. Od tego czasu w przeciągu roku hajtnęły się jeszcze trzy pary. Śniło mi się dzisiaj ze para która miała wesele w weekend oznajmiła ze spodziewają się dziecka. I co ? Zrobiło mi się w śnie przykro bo to przecież ja powinnam być pierwsza w ciąży. Logicznie mówiąc ja wiem ze to nie są wyścigi, ten kto pierwszy zajdzie nie jest lepszy… ale i tak mam w sobie złość, smutek i zazdrość. A jestem pewna ze zaraz pewnie ktoś ogłosi ciąże. Da sie jakos przygotować na tą ewentualność?
Tralalala25
okropne to jest… jedna z moich przyjaciółek mi ostatnio powiedziała, że też zaczynają się starać i jedną z pierwszych moich myśli było : ‚oho, kolejna która mnie wyprzedzi’… no chora głowa już jest po prostu…może i się da ale ja nie potrafię był czas, że unikałam koleżanki bo zawsze chciała się spotkać na wino a jeden raz zaprosiła mnie na kawę panicznie bałam się z nią spotkać i usłyszeć, że im też się już udało zajść w ciążę po czym okazało się, że tak tylko napisała bo z inną naszą koleżanką się spotkała i normalnie się napiła tego wina
Lilli2
Moja stylówka dziś to 50% na lumpa i 50% biurowo dół to jakieś stare dresowe spodnie, a góra elegancka różowa bluzeczka. Niby home office, ale w południe mam spotkanie na kamerce.
A na śniadanie standardowo omlet na słodko. Lepszego śniadania niż omlet nie znam
A na śniadanie standardowo omlet na słodko. Lepszego śniadania niż omlet nie znam
Kejcik
ja dziś na śniadanko dwie kromki żytniego bez drożdży z chudą szynką z indyka plus kubek salsy pomidor/ogórek/awokado/papryka/cebula/sok z limonki/oliwa/sól i pieprzSłuchajcie to skoro tak dobrze nam idzie to moze zrobimy sobie jeszcze wyzwanie #zdroweśniadanie ?
U mnie dziś chlebek żytni zgrillowany w opiekaczu, posmarowany pasta z awokado, do tego pomidor malinowy (moze nie widać, ale jest pod spodem) I jajo sadzone. Dałabym jeszcze cebulkę dymkę, ale nie mam
Magdalena09
Ja chętnie dołącze, mam nadzieję, że jak tyle was ćwiczy to i dla mnie będzie to dobra motywacja, ale ja raczej dopiero bliżej wieczora mogę robicSuper! To od jutra! Może ktoś jeszcze dołączy?
ja to bym chciała jakieś ćwiczenia na górną część ciała, zwłaszcza ramiona bo to jest mój ból
Jaa! mało jem ale wracam właśnie do odstawienia słodyczy i cukru, bo w zeszłym roku wytrzymałam rok i dobrze mi z tym było.Efekty przysiadów widać bardzo szybko. Kiedyś rekreacyjnie trzaskałam po 150 dziennie, dupa i uda były pierwsza klasa
To może ktoś jeszcze dołączy do odwyku od cukru i słodyczy?
w zeszłym tygodniu juz nam się z mężem udało cały tydzień nie jeść
Ja jesszcze chwilę temu miałam piżame, a teraz jako że siedze w domu t troche na lumpa, czyli dresowe spodenki i koszulka i bez kapciPoniedziałkowy temat do rozmowy na rozgrzewkę CO MASZ DZIŚ NA SOBIE?
Ja mam czerwoną lnianą sukienkę do połowy łydki, z guzikami i paskiem w talii.
Ostatnio gdzieś widziałam, że powinien się człowiek ubierać nie do takiej pracy jaką ma, tylko do takiej jaką chciałby mieć to tak się zastanawiam - jak mi się marzy zdalna, może powinnam zacząć chodzić do roboty w piżamie?
reklama
Magdalena09
u mnie dziś były tosty na szybkoSłuchajcie to skoro tak dobrze nam idzie to moze zrobimy sobie jeszcze wyzwanie #zdroweśniadanie ?
U mnie dziś chlebek żytni zgrillowany w opiekaczu, posmarowany pasta z awokado, do tego pomidor malinowy (moze nie widać, ale jest pod spodem) I jajo sadzone. Dałabym jeszcze cebulkę dymkę, ale nie mam