reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Jeju czemu ja sobie to robię. W rodzinie męża jesteśmy pierwsza para która wzięła ślub. Od tego czasu w przeciągu roku hajtnęły się jeszcze trzy pary. Śniło mi się dzisiaj ze para która miała wesele w weekend oznajmiła ze spodziewają się dziecka. I co ? Zrobiło mi się w śnie przykro bo to przecież ja powinnam być pierwsza w ciąży. Logicznie mówiąc ja wiem ze to nie są wyścigi, ten kto pierwszy zajdzie nie jest lepszy… ale i tak mam w sobie złość, smutek i zazdrość. A jestem pewna ze zaraz pewnie ktoś ogłosi ciąże. Da sie jakos przygotować na tą ewentualność?
może i się da ale ja nie potrafię 🥲 był czas, że unikałam koleżanki bo zawsze chciała się spotkać na wino a jeden raz zaprosiła mnie na kawę 😱 panicznie bałam się z nią spotkać i usłyszeć, że im też się już udało zajść w ciążę😥 po czym okazało się, że tak tylko napisała bo z inną naszą koleżanką się spotkała i normalnie się napiła tego wina🫣

może i się da ale ja nie potrafię 🥲 był czas, że unikałam koleżanki bo zawsze chciała się spotkać na wino a jeden raz zaprosiła mnie na kawę 😱 panicznie bałam się z nią spotkać i usłyszeć, że im też się już udało zajść w ciążę😥 po czym okazało się, że tak tylko napisała bo z inną naszą koleżanką się spotkała i normalnie się napiła tego wina🫣
okropne to jest… jedna z moich przyjaciółek mi ostatnio powiedziała, że też zaczynają się starać i jedną z pierwszych moich myśli było : ‚oho, kolejna która mnie wyprzedzi’… no chora głowa już jest po prostu…

Słuchajcie to skoro tak dobrze nam idzie to moze zrobimy sobie jeszcze wyzwanie #zdroweśniadanie ?
U mnie dziś chlebek żytni zgrillowany w opiekaczu, posmarowany pasta z awokado, do tego pomidor malinowy (moze nie widać, ale jest pod spodem) 🤣 I jajo sadzone. Dałabym jeszcze cebulkę dymkę, ale nie mam
ja dziś na śniadanko dwie kromki żytniego bez drożdży z chudą szynką z indyka plus kubek salsy pomidor/ogórek/awokado/papryka/cebula/sok z limonki/oliwa/sól i pieprz😅

Super! :D To od jutra! Może ktoś jeszcze dołączy? :)
Ja chętnie dołącze, mam nadzieję, że jak tyle was ćwiczy to i dla mnie będzie to dobra motywacja, ale ja raczej dopiero bliżej wieczora mogę robic :)
ja to bym chciała jakieś ćwiczenia na górną część ciała, zwłaszcza ramiona bo to jest mój ból :(
Efekty przysiadów widać bardzo szybko. Kiedyś rekreacyjnie trzaskałam po 150 dziennie, dupa i uda były pierwsza klasa :D

To może ktoś jeszcze dołączy do odwyku od cukru i słodyczy? 🫣
Jaa! mało jem ale wracam właśnie do odstawienia słodyczy i cukru, bo w zeszłym roku wytrzymałam rok i dobrze mi z tym było.
w zeszłym tygodniu juz nam się z mężem udało cały tydzień nie jeść :)
Poniedziałkowy temat do rozmowy na rozgrzewkę 😎 CO MASZ DZIŚ NA SOBIE?🤣
Ja mam czerwoną lnianą sukienkę do połowy łydki, z guzikami i paskiem w talii.
Ostatnio gdzieś widziałam, że powinien się człowiek ubierać nie do takiej pracy jaką ma, tylko do takiej jaką chciałby mieć😅 to tak się zastanawiam - jak mi się marzy zdalna, może powinnam zacząć chodzić do roboty w piżamie?🤣
Ja jesszcze chwilę temu miałam piżame, a teraz jako że siedze w domu t troche na lumpa, czyli dresowe spodenki i koszulka :) i bez kapci :D

reklama
Słuchajcie to skoro tak dobrze nam idzie to moze zrobimy sobie jeszcze wyzwanie #zdroweśniadanie ?
U mnie dziś chlebek żytni zgrillowany w opiekaczu, posmarowany pasta z awokado, do tego pomidor malinowy (moze nie widać, ale jest pod spodem) 🤣 I jajo sadzone. Dałabym jeszcze cebulkę dymkę, ale nie mam
u mnie dziś były tosty na szybko

Do góry