Avy
Fanka BB :)
Ale szałowetam w tle leżą
Zobacz załącznik 1542993
Sierściuch najlepszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale szałowetam w tle leżą
Zobacz załącznik 1542993
noo, pogoda nie sprzyja spaniu, ja dzisiaj 1,5h przed budzikiem sie obudzilam totalnie nienormalne jak na mnieJa jeszcze w piżamce. Tak bardzo chciałam się dzisiaj wyspać ale od rana swieci słońce strasznie i gorąąąco…
Wczoraj już przecież uznałyśmy, że nie jestem normalnaKto normalny chodzi w jeansach w domu????
Pokaż te kapcie!!!
Mam takie jedne swoje ulubione, rozciagniete wory i bardzo je lubięCzy Ty jesteś tym dziwnym człowiekiem, który po domu chodzi w jeansach?
Ja puki co w bieliźnie. Jak się doczłapie pod prysznic będzie pewnie jakaś zmiana. Mam urlop więc wszystko na luzie... Chyba, że będą płytki do odbioru to będzie się trzeba ubrać w coś bardziej do ludzi...Poniedziałkowy temat do rozmowy na rozgrzewkę CO MASZ DZIŚ NA SOBIE?
Ja mam czerwoną lnianą sukienkę do połowy łydki, z guzikami i paskiem w talii.
Ostatnio gdzieś widziałam, że powinien się człowiek ubierać nie do takiej pracy jaką ma, tylko do takiej jaką chciałby mieć to tak się zastanawiam - jak mi się marzy zdalna, może powinnam zacząć chodzić do roboty w piżamie?
Nic nie musisz ;D Nawet urlopu nie musisz brać jeżeli nie chceszCzy ktoś może się orientuje i wie, czy na umowie o pracę muszę wykorzystać ciągiem 2 tyg urlopu?
Nie musisz, chyba, że macie grusze to żeby dostać to musi być wybrane właśnie ciągiemCzy ktoś może się orientuje i wie, czy na umowie o pracę muszę wykorzystać ciągiem 2 tyg urlopu?
Pracodawca ma Ci obowiązek zapewnić możliwość wzięcia 2 tygodni urlopu ciągiem, ale to nie znaczy ze Ty jesteś zobowiązana do tego. U nas pracodawca żeby uchronić się przed jakaś karą w przypadku kontroli poprosił te osoby które rezygnują z 2 tyg urlopu na rzecz np dwóch urlopów po tygodniu, aby napisali mejla ze to ich decyzja.Czy ktoś może się orientuje i wie, czy na umowie o pracę muszę wykorzystać ciągiem 2 tyg urlopu?
I ja też chcę wziąć udział w wyzwaniu trzeba się w końcu zmotywować i zacząć się ruszać a ujędrnianie pupci akurat mi się przydaNormalnie Trzaskasz jutro 50 przysiadów