reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Ok to ja przebijam wasze stylówki, złóte umbrowskie spodenki i na ramiączkach niebieska bluzeczka, na głowie biała czapka z daszkiem i śmigam walczyć z chwastami w ziemniakach 💪 co do wyzwania, to później machnę, na chwilę obecną już się zmęczyłam samym podlewaniem, a to dopiero początek dnia 😉 chwilę w domu wykorzystałam na zamawianie testów 🙈

reklama
Poniedziałkowy temat do rozmowy na rozgrzewkę 😎 CO MASZ DZIŚ NA SOBIE?🤣
Ja mam czerwoną lnianą sukienkę do połowy łydki, z guzikami i paskiem w talii.
Ostatnio gdzieś widziałam, że powinien się człowiek ubierać nie do takiej pracy jaką ma, tylko do takiej jaką chciałby mieć😅 to tak się zastanawiam - jak mi się marzy zdalna, może powinnam zacząć chodzić do roboty w piżamie?🤣
Dzień dobry :*
ja mam an sobie sukieneczkę maxi w kwiaty ;)

Poniedziałkowy temat do rozmowy na rozgrzewkę 😎 CO MASZ DZIŚ NA SOBIE?🤣
Ja mam czerwoną lnianą sukienkę do połowy łydki, z guzikami i paskiem w talii.
Ostatnio gdzieś widziałam, że powinien się człowiek ubierać nie do takiej pracy jaką ma, tylko do takiej jaką chciałby mieć😅 to tak się zastanawiam - jak mi się marzy zdalna, może powinnam zacząć chodzić do roboty w piżamie?🤣
Ja mam jeansy i zwykły t-shirt, na luzaka 😄

Jeju czemu ja sobie to robię. W rodzinie męża jesteśmy pierwsza para która wzięła ślub. Od tego czasu w przeciągu roku hajtnęły się jeszcze trzy pary. Śniło mi się dzisiaj ze para która miała wesele w weekend oznajmiła ze spodziewają się dziecka. I co ? Zrobiło mi się w śnie przykro bo to przecież ja powinnam być pierwsza w ciąży. Logicznie mówiąc ja wiem ze to nie są wyścigi, ten kto pierwszy zajdzie nie jest lepszy… ale i tak mam w sobie złość, smutek i zazdrość. A jestem pewna ze zaraz pewnie ktoś ogłosi ciąże. Da sie jakos przygotować na tą ewentualność?

Słuchajcie to skoro tak dobrze nam idzie to moze zrobimy sobie jeszcze wyzwanie #zdroweśniadanie ?
U mnie dziś chlebek żytni zgrillowany w opiekaczu, posmarowany pasta z awokado, do tego pomidor malinowy (moze nie widać, ale jest pod spodem) 🤣 I jajo sadzone. Dałabym jeszcze cebulkę dymkę, ale nie mam

Załączniki

• 20230703_090726.jpg
    20230703_090726.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 72
Słuchajcie to skoro tak dobrze nam idzie to moze zrobimy sobie jeszcze wyzwanie #zdroweśniadanie ?
U mnie dziś chlebek żytni zgrillowany w opiekaczu, posmarowany pasta z awokado, do tego pomidor malinowy (moze nie widać, ale jest pod spodem) 🤣 I jajo sadzone. Dałabym jeszcze cebulkę dymkę, ale nie mam
U mnie dziś maczfitowo: mini bułeczka żytnia, jajko gotowane, pasta z sera białego ze szczypiorkiem i kawałkami jakiejś szyneczki i pomidor.

Jeju czemu ja sobie to robię. W rodzinie męża jesteśmy pierwsza para która wzięła ślub. Od tego czasu w przeciągu roku hajtnęły się jeszcze trzy pary. Śniło mi się dzisiaj ze para która miała wesele w weekend oznajmiła ze spodziewają się dziecka. I co ? Zrobiło mi się w śnie przykro bo to przecież ja powinnam być pierwsza w ciąży. Logicznie mówiąc ja wiem ze to nie są wyścigi, ten kto pierwszy zajdzie nie jest lepszy… ale i tak mam w sobie złość, smutek i zazdrość. A jestem pewna ze zaraz pewnie ktoś ogłosi ciąże. Da sie jakos przygotować na tą ewentualność?
chyba najlepszym rozwiązaniem byłoby pogodzić się z faktem, że każde życie układa się w inny sposób. Brzmi banalnie, ale jest to mega trudne, przynajmniej mi nie udało się jeszcze tego w pełni opanować i jest to powodem wielu trudnych emocji. Ale na pewno to co czujesz jest normalne i ważne, myślę, że większość staraczek ma momenty złości na cały świat, że jest niesprawiedliwy, ja też to czuję i to dosyć często

reklama
Do góry