reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Ok to ja przebijam wasze stylówki, złóte umbrowskie spodenki i na ramiączkach niebieska bluzeczka, na głowie biała czapka z daszkiem i śmigam walczyć z chwastami w ziemniakach 💪 co do wyzwania, to później machnę, na chwilę obecną już się zmęczyłam samym podlewaniem, a to dopiero początek dnia 😉 chwilę w domu wykorzystałam na zamawianie testów 🙈

reklama
Poniedziałkowy temat do rozmowy na rozgrzewkę 😎 CO MASZ DZIŚ NA SOBIE?🤣
Ja mam czerwoną lnianą sukienkę do połowy łydki, z guzikami i paskiem w talii.
Ostatnio gdzieś widziałam, że powinien się człowiek ubierać nie do takiej pracy jaką ma, tylko do takiej jaką chciałby mieć😅 to tak się zastanawiam - jak mi się marzy zdalna, może powinnam zacząć chodzić do roboty w piżamie?🤣
Dzień dobry :*
ja mam an sobie sukieneczkę maxi w kwiaty ;)

Poniedziałkowy temat do rozmowy na rozgrzewkę 😎 CO MASZ DZIŚ NA SOBIE?🤣
Ja mam czerwoną lnianą sukienkę do połowy łydki, z guzikami i paskiem w talii.
Ostatnio gdzieś widziałam, że powinien się człowiek ubierać nie do takiej pracy jaką ma, tylko do takiej jaką chciałby mieć😅 to tak się zastanawiam - jak mi się marzy zdalna, może powinnam zacząć chodzić do roboty w piżamie?🤣
Ja mam jeansy i zwykły t-shirt, na luzaka 😄

Słuchajcie to skoro tak dobrze nam idzie to moze zrobimy sobie jeszcze wyzwanie #zdroweśniadanie ?
U mnie dziś chlebek żytni zgrillowany w opiekaczu, posmarowany pasta z awokado, do tego pomidor malinowy (moze nie widać, ale jest pod spodem) 🤣 I jajo sadzone. Dałabym jeszcze cebulkę dymkę, ale nie mam

Załączniki

• 20230703_090726.jpg
    20230703_090726.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 74
Słuchajcie to skoro tak dobrze nam idzie to moze zrobimy sobie jeszcze wyzwanie #zdroweśniadanie ?
U mnie dziś chlebek żytni zgrillowany w opiekaczu, posmarowany pasta z awokado, do tego pomidor malinowy (moze nie widać, ale jest pod spodem) 🤣 I jajo sadzone. Dałabym jeszcze cebulkę dymkę, ale nie mam
U mnie dziś maczfitowo: mini bułeczka żytnia, jajko gotowane, pasta z sera białego ze szczypiorkiem i kawałkami jakiejś szyneczki i pomidor.

Jeju czemu ja sobie to robię. W rodzinie męża jesteśmy pierwsza para która wzięła ślub. Od tego czasu w przeciągu roku hajtnęły się jeszcze trzy pary. Śniło mi się dzisiaj ze para która miała wesele w weekend oznajmiła ze spodziewają się dziecka. I co ? Zrobiło mi się w śnie przykro bo to przecież ja powinnam być pierwsza w ciąży. Logicznie mówiąc ja wiem ze to nie są wyścigi, ten kto pierwszy zajdzie nie jest lepszy… ale i tak mam w sobie złość, smutek i zazdrość. A jestem pewna ze zaraz pewnie ktoś ogłosi ciąże. Da sie jakos przygotować na tą ewentualność?
chyba najlepszym rozwiązaniem byłoby pogodzić się z faktem, że każde życie układa się w inny sposób. Brzmi banalnie, ale jest to mega trudne, przynajmniej mi nie udało się jeszcze tego w pełni opanować i jest to powodem wielu trudnych emocji. Ale na pewno to co czujesz jest normalne i ważne, myślę, że większość staraczek ma momenty złości na cały świat, że jest niesprawiedliwy, ja też to czuję i to dosyć często

reklama
Do góry