reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Konflikt serologiczny to wiadomo, ale my tu nie jestesmy na tym etapie. Najpierw to trzeba zajść w tę ciążę i dziecko po ojcu musi być plusem. Ja w tym momencie miałam ochotę zrobić taką statystykę z dupy, bo mamy tu grupę dziewczyn, które starają się raczej dłuzej niż krócej i tylko ten fakt chciałam wykorzystać.
rozumiem 😃

reklama
Konflikt serologiczny to wiadomo, ale my tu nie jestesmy na tym etapie. Najpierw to trzeba zajść w tę ciążę i dziecko po ojcu musi być plusem. Ja w tym momencie miałam ochotę zrobić taką statystykę z dupy, bo mamy tu grupę dziewczyn, które starają się raczej dłuzej niż krócej i tylko ten fakt chciałam wykorzystać.
to rób tabelkę 😅

Oboje mamy B+

no właśnie o tym mówię! Aż wstyd się przyznać ale nie wiem czy wcześniej bym pomyślała że może samotnej przyjaciólce ciężko słuchać jak nam dobrze się układa. Kilka lat temu bym po prostu myślała że przyjaciele od tego są a teraz wiem że może nie powinnam tak walić w oczy związkiem gdy ktoś się zastanawia czy kiedykolwiek zostanie narzeczona/żona. Tak jak my nie chcemy by nam ktoś walił w twarz ciążą 🤷🏻‍♀️
Wg mnie to ciężki temat, bo tak na prawdę wszystkim można zranić różną grupę osób, ja dam przykład z autopsji, moja siostra jest po małżeństwie kilkunastoletnim ( 3 dzieci, w tym 1 z syndromem aspergera) , kolejny zwiazek myslała, że szczęśliwy mają 4 letnie dziecko , od 2 lat nie są razem- nie raz gadała, że chciałaby mieć swoje życie i mojego męża u boku. Ciągle narzeka ,.że jej najmłodsze dziecko jest wymagające.
Ja z kolei zazdroszcze , że od tak z wpadki po 40 zaszła w ciąże, ja młodsza ustabilizowana w miare finansowo swój dom, ukochany mąż u boku dzieci brak. Na pewno ona zazdrości mnie, a ja jej- w sumie może to nie jest najlepszy przykład, ale pokazuje jak różnie to jest.

reklama
Do góry