reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
tak, zgadzam się z Tobą zdecydowanie. Byłam jakiś czas temu na babskim spotkaniu, na którym tak się złożyło wszystkie dziewczyny były już zaręczona, kilka z planami weselnymi w niedalekiej przyszłości, plus ja i jednak moja przyjaciółka, która jest w wieloletnim związku i nie dość, ze nie doczekała się pierścionka, to jeszcze ostro im się psuje☹️ na bank było jej przykro… i ja to czułam, a wcześniej nie wiem czy bym zwróciła na to uwagę. Może będziemy lepszymi ludźmi dzięki tym naszym wszystkim przeżyciom 😬
no właśnie o tym mówię! Aż wstyd się przyznać ale nie wiem czy wcześniej bym pomyślała że może samotnej przyjaciólce ciężko słuchać jak nam dobrze się układa. Kilka lat temu bym po prostu myślała że przyjaciele od tego są a teraz wiem że może nie powinnam tak walić w oczy związkiem gdy ktoś się zastanawia czy kiedykolwiek zostanie narzeczona/żona. Tak jak my nie chcemy by nam ktoś walił w twarz ciążą 🤷🏻‍♀️

Ja jak tylko mój kręgosłup mi pozwoli, to zacznę przysiady od początku. 😜 W ogóle to... MAM KLIMĘ!!!
Happy Joe Biden GIF by The Democrats

Powoli zbiera się we mnie energia na ponowne wzięcie się za siebie: powrót do diety i wizyty w piwnicy (siłownia). Teraz tylko czekam, aż mi dolegliwości miną i na przyszłe wakacje jestem fit, bo na te już nie zdążę. 😆

tak, zgadzam się z Tobą zdecydowanie. Byłam jakiś czas temu na babskim spotkaniu, na którym tak się złożyło wszystkie dziewczyny były już zaręczona, kilka z planami weselnymi w niedalekiej przyszłości, plus ja i jednak moja przyjaciółka, która jest w wieloletnim związku i nie dość, ze nie doczekała się pierścionka, to jeszcze ostro im się psuje☹️ na bank było jej przykro… i ja to czułam, a wcześniej nie wiem czy bym zwróciła na to uwagę. Może będziemy lepszymi ludźmi dzięki tym naszym wszystkim przeżyciom 😬
Ja strzeliłam raz gafę. Dobra koleżanka miała mega sprzeczkę ze swoim facetem, ja je wtedy doradzam żeby go zostawiła (za dużo razy przez niego płakała). Najgorsze w tej sytuacji było to, że mieli już zaplanowany ślub - w tamtym czasie tego nie wiedziałam, ale gdy się dowiedziałam, było mi bardzo głupio.

no właśnie o tym mówię! Aż wstyd się przyznać ale nie wiem czy wcześniej bym pomyślała że może samotnej przyjaciólce ciężko słuchać jak nam dobrze się układa. Kilka lat temu bym po prostu myślała że przyjaciele od tego są a teraz wiem że może nie powinnam tak walić w oczy związkiem gdy ktoś się zastanawia czy kiedykolwiek zostanie narzeczona/żona. Tak jak my nie chcemy by nam ktoś walił w twarz ciążą 🤷🏻‍♀️

Ja się cieszę z innych ciąż 🤷🏼‍♀️

może w kontekście konfliktu serologicznego zdaje się🤔 czy to nie na samo zajście a na późniejsze utrzymanie ciąży? a jaką grupę krwi ma Twój mąż? ja mam 0rh+ a mój mąż nie wie😆 ale chyba B+
Konflikt serologiczny to wiadomo, ale my tu nie jestesmy na tym etapie. Najpierw to trzeba zajść w tę ciążę i dziecko po ojcu musi być plusem. Ja w tym momencie miałam ochotę zrobić taką statystykę z dupy, bo mamy tu grupę dziewczyn, które starają się raczej dłuzej niż krócej i tylko ten fakt chciałam wykorzystać.

reklama
Do góry