reklama
Kejcik
Fanka BB :)
ja jeszcze nie szukałam nikogo nigdzieDobra ale chcę wiedzieć czy ktoś mnie znalazł na Instagramie i się nie przyznaje
kicikocia
Kurcze chyba jadę do Maczka ..
Przed chwilą adresowalam koperty i ktoś mieszka na ulicy Maczka
Kosinka94
Moderator
Jeszcze nikogo nie szukałam, ale jak tu pozostanę dłużej to się miejcie na baczności, bo od jesieni będzie więcej czasuTo ja nie podczytywalam też, miałam fejkowa kreskę na teście w 5cs i chciałam się dopytać czy tylko ja widzę
Ale przyznam, że wtedy trafiłam na wątki kreskowe i wtedy uważałam, że to zapisywanie się na testowanie to straszne fiksowanie się.
Potem trafiłam na staraczki, potem staraczki sama założyłam i już jakoś wsiaklam
Brownie1992
Moderator
Na mnie nie licz, ja jak stalkuję to oficjalnie się przyznaje do tegoDobra ale chcę wiedzieć czy ktoś mnie znalazł na Instagramie i się nie przyznaje
królowa_kresek😉🙃
Tylko ciężarne, innym chyba by się nie chciałoA myślicie, ze sporo jest takich osób, które zupełnie nie są związane z tematem a podczytuja nas?
reklama
królowa_kresek😉🙃
Ja na pewno nie. Mam to konto ot tak, bo niektóre konta obserwuje. A zdjęć może 5.Jeśli chodzi o insta, dajecie sporo informacji po których można Was znaleźć