reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Może @Bolilol jak przyjdzie to napisze coś mądrego o tych wynikach, bo ostatnio chyba nakupiła książek do endokrynologii i studiowała.
Jak dam radę to, zamówię wizytę na przyszłą środę, bo zależy mi, żeby to było w tygodniu i w ten dzień mam najmniej pracy, a jak narazie czytam i szukam w internecie.
Szukam i jak coś znajdę to bookuję.

kurde Słońce, no nie ma co się czarować, nie wyglada to najlepiej ALE czy pierwszy raz to sprawdzasz? Czy już sprawdzałaś kiedyś? Jeśli tak to kiedy i jak wtedy wyglądały wyniki?🤔 może właśnie ten rozjazd spowoduje, że szybka kuracja wystarczy do naprawy a potem bach, dzidziuś 🥰 wiem, że takie informacje zawsze są przykre ale trzeba po prostu działać, a jeszcze będzie pięknie 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
A i nie doczytałam z tymi wynikami pytałaś kiedy ostatnio, listopad a później luty i teraz, a reszte w PL planuje, bo tu na prawde trzeba bulić jak za woły.
Ale zobaczymy co uslysze na wizycie

To ja nie podczytywalam też, miałam fejkowa kreskę na teście w 5cs i chciałam się dopytać czy tylko ja widzę :D
Ale przyznam, że wtedy trafiłam na wątki kreskowe i wtedy uważałam, że to zapisywanie się na testowanie to straszne fiksowanie się.
Potem trafiłam na staraczki, potem staraczki sama założyłam :D i już jakoś wsiaklam

reklama
Do góry