reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

To ja może wyjątek. Przyszłam tu bo wśród swoich nie umiem rozmawiać na temat starań i słyszę rady od osób które tak naprawdę nic nie wiedzą. Samo podczytywanie nic by mi dało. Tu mogę zadawać pytania które mnie nurtują i dostaje na nie odpowiedzi, za co jestem Wam ogromnie wdzięczna ❤️
Ja też nie podczytywałam. Tego samego dnia, którego znalazłam forum to się zarejestrowałam ;)

reklama
kurde Słońce, no nie ma co się czarować, nie wyglada to najlepiej ALE czy pierwszy raz to sprawdzasz? Czy już sprawdzałaś kiedyś? Jeśli tak to kiedy i jak wtedy wyglądały wyniki?🤔 może właśnie ten rozjazd spowoduje, że szybka kuracja wystarczy do naprawy a potem bach, dzidziuś 🥰 wiem, że takie informacje zawsze są przykre ale trzeba po prostu działać, a jeszcze będzie pięknie 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Testosteron badalam wczesniej 2 razy był podwyższony, endo stwierdził, że da metformine na IO dieta low carb utrata wagi i to powinno się wyregulować. Prolaktyne miałam kiedyś podwyższoną, teraz wyszła ok. 5 tarczycowa jest ok. Dheas i shbg pierszy raz teraz zbadalam i taka lipa wyszła. Martwi mnie, że te wyniki na prawdę nie są nieco wykraczające poza zakres referencyjny, a mocno przegięte poza normy i pewnie jest jakaś mocna przyczyna.
Wzmożone wypadanie włosów też mnie zastanowiło wyniki badań pokazują, że przez te zaburzenia hormonalne nie dziwota...

Z innej beczki: oglądacie filmiki na YouTube z serii TTC „trying to conceive”? Ja się przyznam ze kiedyś oglądałam wszystko co leci związanego z ciąża, ale po kilku miesiącach zaczęły mnie stresować. Ostatnio pokazało mi się w polecanych znowu kilka takich filmików i złapałam się za głowę, jakie czasami bzdury ludzie plotą. Macie jakichś ulubionych youtuberow z tematyki około staraniowej?
Ja tylko na insta

Testosteron badalam wczesniej 2 razy był podwyższony, endo stwierdził, że da metformine na IO dieta low carb utrata wagi i to powinno się wyregulować. Prolaktyne miałam kiedyś podwyższoną, teraz wyszła ok. 5 tarczycowa jest ok. Dheas i shbg pierszy raz teraz zbadalam i taka lipa wyszła. Martwi mnie, że te wyniki na prawdę nie są nieco wykraczające poza zakres referencyjny, a mocno przegięte poza normy i pewnie jest jakaś mocna przyczyna.
Wzmożone wypadanie włosów też mnie zastanowiło wyniki badań pokazują, że przez te zaburzenia hormonalne nie dziwota...
Może @Bolilol jak przyjdzie to napisze coś mądrego o tych wynikach, bo ostatnio chyba nakupiła książek do endokrynologii i studiowała.

Ja ketchup lubię taki biedronkowy Madero - ma dobry skład. W tym roku będę robić tez domowy ketchup taki z cukinii bo już wszystkie zjedzone :(
ja też go lubię. Ma dobry skład i mało cukru. Najwięcej ma Pudliszki. Ja się od kilku lat czaje żeby zrobić z cukinii i może w tym roku mi się uda bo mi już rosną na działce 😊

reklama
Ja w sumie generalnie nie mam takiego poczucia, że o Boże niech nikt mnie nie znajdzie i niech nikt nie wie kim jestem. Mam masę dziewczyn z forum na insta. Cześć mam też na FB, z kilkoma mam stały kontakt prywatnie
Ja mam to w dupie. Niech mnie znajdą 🤣
Tak samo jak nie mam z tym problemu żeby ktoś z forum mnie znalazł na insta czy fb. Ba nawet z niektórymi osobami chce utrzymywać kontakt.

Do góry