reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Mam nadzieję, że nie 🙈
Chociaż czasami taka refleksja mnie nachodzi, że za dużo tutaj piszę i ktoś kto mnie zna mógłby się kapnąć, że to ja. Ale te lajki od jakiegośtam Kota trochę mnie zdziwiły.
ej jak te lajki od nieznajomego były kilka minut temu to bylam ja🤡 bo nie zauważyłam, ze mi się wylogowalo forum na iPadzie a telefon leżał pod ładowarką i kliknęłam kilka lajków i dopiero jak odpisać chciałam to się skapnelam, ze nie mogę 🤣

To ja może wyjątek. Przyszłam tu bo wśród swoich nie umiem rozmawiać na temat starań i słyszę rady od osób które tak naprawdę nic nie wiedzą. Samo podczytywanie nic by mi dało. Tu mogę zadawać pytania które mnie nurtują i dostaje na nie odpowiedzi, za co jestem Wam ogromnie wdzięczna ❤️

ej jak te lajki od nieznajomego były kilka minut temu to bylam ja🤡 bo nie zauważyłaś, ze mi się wylogowalo forum na iPadzie a telefon leżał pod ładowarką i kliknęłam kilka lajków i dopiero jak odpisać chciałam to się skapnelam, ze nie mogę 🤣
Nie. Pierwsze lajki były kilka tygodni temu, kolejny kilka dni temu (nie pamiętam dokładnie kiedy, ale pisałam wtedy, że stalkuje mnie jakiś Kot - dokładnie nie pamiętam loginu).

reklama
Do góry