reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

A myślicie, ze sporo jest takich osób, które zupełnie nie są związane z tematem a podczytuja nas?
Mam nadzieję, że nie 🙈
Chociaż czasami taka refleksja mnie nachodzi, że za dużo tutaj piszę i ktoś kto mnie zna mógłby się kapnąć, że to ja. Ale te lajki od jakiegośtam Kota trochę mnie zdziwiły.

reklama
A myślicie, ze sporo jest takich osób, które zupełnie nie są związane z tematem a podczytuja nas?
Ja myślę, że sporo, ja np. Dołączyłam do forum oficjalnie jak miną mi rok starań, w grudniu 2022, ale zanim to nastąpiło 4 miechy podczytywałam , nie zakładałam konta bo myślałam, że zajdę pewnie w końcu, czekałam do " przepisowego roku"
Na pewno nie jestem odosobnionym przypadkiem podczytywania po cichaczu.

A u mnie badania słabo wyszły 🙁 Jedynie prolaktyna ok.
SHBG obniżone mocno , DHAEAS bardzo dużo ponad normę , testosteron też wyżej - androgenowa lipa.
17 oh progesteron i androstendion ( mogą przyjść jutro albo pojutrze) jeszcze nie spłynęły, a na przeciwciała 10 dni sie czeka.

Oczywiście już wygoglowałam i guzy nadnerczy nie wiadomo co . Jestem na etapie szukania dobrego endokrynologa i umowie się też do gin.
Jprd 🤦‍♀️
kurde Słońce, no nie ma co się czarować, nie wyglada to najlepiej ALE czy pierwszy raz to sprawdzasz? Czy już sprawdzałaś kiedyś? Jeśli tak to kiedy i jak wtedy wyglądały wyniki?🤔 może właśnie ten rozjazd spowoduje, że szybka kuracja wystarczy do naprawy a potem bach, dzidziuś 🥰 wiem, że takie informacje zawsze są przykre ale trzeba po prostu działać, a jeszcze będzie pięknie 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

reklama
Do góry