reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Też kiedyś robiłam vitam to u mnie nawet fabrycznej nie było. Może jednak leć po te facelle 🤔🙈
Wiesz, że taki mam zamiar. Już nie chcę się nakręcać bardziej niż jestem, ale wczoraj wieczorem powtorzyłam vitam i było czysto, dziś rano fabryczna i tak pomyslałam, ze przyda się 3 rodzaj testów, z tym że facelle tez mi kiedyś wyszedl kreska roz a beta 0 więc każda z nas moze trafić taki wybrakowany egz. Kupię 4 szt sobie i będę testować też tymi. Bo jednak pink slabiutko się wybarwia przy takiej początkowej becie.
Planuję jeszcze proga w srodę, to też sprawdze jak to wygląda po owulacji, bo tylko raz kiedyś sprawdzałam i w 5 dni po był około 11.

reklama
Dziewczyny! Przypominam, że dzisiaj trzaskamy 50 przysiadów! Proszę meldować kto podołał, a kto odpadł pierwszego dnia! :D
squats GIF
Ja dopiero wieczorem jak coś😉

Poniedziałkowy temat do rozmowy na rozgrzewkę 😎 CO MASZ DZIŚ NA SOBIE?🤣
Ja mam czerwoną lnianą sukienkę do połowy łydki, z guzikami i paskiem w talii.
Ostatnio gdzieś widziałam, że powinien się człowiek ubierać nie do takiej pracy jaką ma, tylko do takiej jaką chciałby mieć😅 to tak się zastanawiam - jak mi się marzy zdalna, może powinnam zacząć chodzić do roboty w piżamie?🤣

Dzień dobry Dziewczyny w ten piękny lipcowy poranek! 😃 mam nadzieję, że dziś u każdej z Was świeci słonko 🌞
Jeżeli jeszcze ktoś nie został wpisany na listę - proszę o przypominajkę, mogło się zdarzyć w weeknd, że coś przegapiłam 😑

@Panda91 jak dziś nastrój? Mam nadzieję, że będzie lepiej niż wczoraj🫶🏻
Mocna średniawa. Wczorajszy wieczór cały przepłakałam. Sen też był niespokojny. Przez te kilka godzin wczoraj wizualizowałam sobie, że już niedługo będę mogła pójść na L4 (bo bardzo nie lubię tej pracy), a tu jednak szary poniedziałek ;D Odleciałam emocjonalnie strasznie. No ale mam nauczkę... trzeba mieć kilka testów. Szkoda, że aż tak bolesną. Na szczęście w środę mam spotkanie z terapeutką, a dziś trening. Oby teraz szybko dostać okresu i zapomnieć o tym cyklu ;p

Ostatnio gdzieś widziałam, że powinien się człowiek ubierać nie do takiej pracy jaką ma, tylko do takiej jaką chciałby mieć😅 to tak się zastanawiam - jak mi się marzy zdalna, może powinnam zacząć chodzić do roboty w piżamie?🤣
No właśnie. Mi też się marzy zdalna z Hiszpanii, więc powinnam przychodzić w samym topie, bo gorąco jest w domku w Hiszpanii :)

A tak to mam na sobie sukienkę za kolano, klasyczna, w kwiaty, wiązana w talii i zapinana na guziki.

1
Ja dziś home office więc strój na lumpa 🤣
Jeansy plus koszulka i moje futerkowe kapcie 🤣

To ja mam jeansy, granatową koszulkę w paski, szarą marynarkę i sandały :D Do tego moją ulubioną skórzaną bransoletkę.

Myślę, że w piżamie zrobiłabyś furorę w pracy :D

Ja póki co piżamę :D a potem różowy welurowy dres :D na konieć sportowy stanik i legginsy :D

reklama
Do góry