reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Ja po wizycie u jednej pani doktor z dnia na dzień porzuciłam słodycze. Jeszcze dziś pamiętam jak koleżanka na imieniny sernik przyniosła, robi przepyszny sernik (ślinka mi cieknie na samą myśl), prawie się wtedy złamałam. Wytrwałam około roku. Aktualnie zakończyłam fazę na czekoladę. Teraz już tylko lody czekoladowe i to w małej ilości, mniej niż 0,5 litra na raz.
Wszystkie dziewczyny, które podejmują wyzwanie ćwiczą regularnie?
No co ty, mój główny ruch to chodzę - kroków to ja robię dużo. Aktualnie trochę z dzieciakami biegam, prawie codziennie 30 min różnych wygibasów przy muzyce, czasem wjedzie zumba, no i ostatnim czasem grabie o do pola 🤣

A ze słodyczy nie zrezygnuje. Był okres w moim życiu, że słodycze były mocno ograniczone i bez miesiączki nie była w stanie zjeść nic co zawierało duże ilości cukru. Trwało to może 3 lata, a skończyło się gdy zaszłam w ciążę, poleciały całe moje nawyki żywieniowe. Gdy nie zjadałam czegoś na co miałam ochotę, był mega wkurw. Z resztą jak mam okresy i nie zaspokoje potrzeby na słodkie to chodzę zła, dlatego mam szafkę z drobnym zapasem moich ulubionych słodyczy, bo oczywiście nie może być to byle co 🙈

reklama
Dzień dobry w nowym tygodniu! @LadyCaro możesz mi już negatyw wpisać, jestem 10dpo, testy białe aż w oczy kłują, po objawach (albo ich braku) już wiem, że ten cykl jest do śmieci :)
Nie za szybko skreślasz ten cykl, jeśli zapisałaś się 8.07 na testowanie to jeszcze 5 dni do terminu @. 5 dni to sporo... ja zastanawiam się czy z wpisaniem wyniku nie przeskoczyć na 9.07 czyli planowo @ mimo tego, że testuje od wczoraj 🤔 żeby nie było wątpliwości co do wyniku... u mnie dziś na vitam - fabryczna, a na tamtym wczorajszym po wyschnięciu normalnie różowa bladziutka kreseczka. Niestety ja już się nauczyłam sprawdzać dwoma testami poranne siki...bo zdarza się jakiś egz fałszywy. Moja temperatura spadła 0,1 na implantacje oczywiście 🤣😅 innej opcji nie ma

Załączniki

• Screenshot_20230703_071516_OvuFriend.jpg
    Screenshot_20230703_071516_OvuFriend.jpg
    107,9 KB · Wyświetleń: 49
Nie za szybko skreślasz ten cykl, jeśli zapisałaś się 8.07 na testowanie to jeszcze 5 dni do terminu @. 5 dni to sporo... ja zastanawiam się czy z wpisaniem wyniku nie przeskoczyć na 9.07 czyli planowo @ mimo tego, że testuje od wczoraj 🤔 żeby nie było wątpliwości co do wyniku... u mnie dziś na vitam - fabryczna, a na tamtym wczorajszym po wyschnięciu normalnie różowa bladziutka kreseczka. Niestety ja już się nauczyłam sprawdzać dwoma testami poranne siki...bo zdarza się jakiś egz fałszywy. Moja temperatura spadła 0,1 na implantacje oczywiście 🤣😅 innej opcji nie ma
sprawdzam dwoma :) jeśli by się jeszcze okazało, że ta ciąża jednak jest to bym się ostro zdziwiła, bo tego po prostu nie czuję, czuję się jak w każdym innym cyklu, który nie wyszedł

Wczoraj kupilam tesciowej na imieniny karte podarunkowa do rossmana:) zadowolona, kupi co zechce:)

Jaaa dołączam 🙋🏽‍♀️ mam chwilowa przerwe od pakierni, a samej w domu nie mam motywacji,
A tak z Wami to bedzie cos!:) i pofolgowalam ostatnio wiec czas ogarnąć głowe, a kocham slodkie i to takze wyniesione z domu,
Mamunia kocha slodkie:) kocham i Ja :)
To jesteś Ty na zdjęciu? Boszsze jaka śliczna dziewczyna 🤩🤩🤩

sprawdzam dwoma :) jeśli by się jeszcze okazało, że ta ciąża jednak jest to bym się ostro zdziwiła, bo tego po prostu nie czuję, czuję się jak w każdym innym cyklu, który nie wyszedł
Ja nie czuję nic poza bolem sutek, i jestem mokra jak wodospad.... właściwie nie czuje nic niezwykłego w tym cyklu poza moim wysokim optymizmem jak co ktoryś cykl 😁😆😅

Ja nie czuję nic poza bolem sutek, i jestem mokra jak wodospad.... właściwie nie czuje nic niezwykłego w tym cyklu poza moim wysokim optymizmem jak co ktoryś cykl 😁😆😅
ja w poprzednim cyklu szybko zaczęłam czuć, że zaskoczyło i czułam się, krótko mówiąc, inaczej niż teraz :D no u Ciebie to faktycznie mogą być dobre znaki :D to co, za dwa dni dwie krechy ? 😃🤞🏻🤞🏻

reklama
Do góry