reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Juz doczytalam:) ja jeszcze nie sikam, wykres na wyzszych wartosciach o 0,2, bolą cyce od dołu, wczoraj chwilami jak na @ poza tym cisza.:)

Załączniki

• IMG_9254.png
    IMG_9254.png
    52,4 KB · Wyświetleń: 43
reklama
ja w poprzednim cyklu szybko zaczęłam czuć, że zaskoczyło i czułam się, krótko mówiąc, inaczej niż teraz :D no u Ciebie to faktycznie mogą być dobre znaki :D to co, za dwa dni dwie krechy ? 😃🤞🏻🤞🏻
Innej opcji nie ma, jutro musi byc skok i lichy cień cienia, pojutrze słaba kreska a z kazdym dniem mocniejsza.

Ostatnia edycja:
Nie za szybko skreślasz ten cykl, jeśli zapisałaś się 8.07 na testowanie to jeszcze 5 dni do terminu @. 5 dni to sporo... ja zastanawiam się czy z wpisaniem wyniku nie przeskoczyć na 9.07 czyli planowo @ mimo tego, że testuje od wczoraj 🤔 żeby nie było wątpliwości co do wyniku... u mnie dziś na vitam - fabryczna, a na tamtym wczorajszym po wyschnięciu normalnie różowa bladziutka kreseczka. Niestety ja już się nauczyłam sprawdzać dwoma testami poranne siki...bo zdarza się jakiś egz fałszywy. Moja temperatura spadła 0,1 na implantacje oczywiście 🤣😅 innej opcji nie ma
Też kiedyś robiłam vitam to u mnie nawet fabrycznej nie było. Może jednak leć po te facelle 🤔🙈

Dzień dobry Dziewczyny w ten piękny lipcowy poranek! 😃 mam nadzieję, że dziś u każdej z Was świeci słonko 🌞
Jeżeli jeszcze ktoś nie został wpisany na listę - proszę o przypominajkę, mogło się zdarzyć w weeknd, że coś przegapiłam 😑

@Panda91 jak dziś nastrój? Mam nadzieję, że będzie lepiej niż wczoraj🫶🏻

Dzień dobry Dziewczyny w ten piękny lipcowy poranek! 😃 mam nadzieję, że dziś u każdej z Was świeci słonko 🌞
Jeżeli jeszcze ktoś nie został wpisany na listę - proszę o przypominajkę, mogło się zdarzyć w weeknd, że coś przegapiłam 😑

Dzień doberek. U mnie słoneczko ale okropnie mi sie nie chciało wstawać...
Chyba z ławeczki Justyna nie jest przypadkiem na mamusiach? 😅

osz kurna, ja w swoim poscie oznaczylam LadyCaro, zeby mi wpisala negatyw, a to juz inny miesiac i inna prowadzaca xDD matko, do utylizacji juz jestem xdd przepraszam @Kejcik!

reklama
Do góry