reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

To ja wczoraj zrobiłam 120, bo myślałam że tyle trzeba zrobić 🤦
Mam nadzieję, że nic nie pomyliłam 😅 ale wydawało mi się, że dzisiaj 120, jutrtto przerwa, a później: 130, 140, 150, przerwa, 160, 165, 170, przerwa , 190, 195, 200, przerwa
A później ich już do reszty pojebało, bo 230, 250, KONIEC, NASTEPNE WYZWANIE

reklama
Dziewczyny macie kuchenki indukcyjne? Jeśli tak, to jaką polecacie? Jesteśmy na kupnie i nie wiemy na co się zdecydować. Może macie jakieś podpowiedzi czym się kierować przy wyborze 🙂

To ja wczoraj zrobiłam 120, bo myślałam że tyle trzeba zrobić 🤦
Tez wczoraj zrobiłam 120 xD ehh
Ja właśnie wracam z szybkiego usg w medi. Dzisiaj 16 dc, teoretycznie owu powinna być w przeciągu 2 dni, paski owu ciemnieją, a temperatura powoli spada i co ? Na usg ani widu ani słychu po żadnym pęcherzyku :( jutro jeszcze się przejdę zobaczyć czy nic nie urosło w międzyczasie u swojej babki, ale coś czuje ze bez stymulacji się nie obędzie. Wiedziałam ze coś z tymi moimi owu jest mie tak…. Ale nie poddajemy się, plan na najbliższe dwa tygodnie - mierzyć tempke dalej, wg wykresu zrobić progesteron 7dpo i czekać na wizytę w poradni. A tam niech mi już zrobią ta drożność, stymulację, i IUI :)

Tez wczoraj zrobiłam 120 xD ehh
Ja właśnie wracam z szybkiego usg w medi. Dzisiaj 16 dc, teoretycznie owu powinna być w przeciągu 2 dni, paski owu ciemnieją, a temperatura powoli spada i co ? Na usg ani widu ani słychu po żadnym pęcherzyku :( jutro jeszcze się przejdę zobaczyć czy nic nie urosło w międzyczasie u swojej babki, ale coś czuje ze bez stymulacji się nie obędzie. Wiedziałam ze coś z tymi moimi owu jest mie tak…. Ale nie poddajemy się, plan na najbliższe dwa tygodnie - mierzyć tempke dalej, wg wykresu zrobić progesteron 7dpo i czekać na wizytę w poradni. A tam niech mi już zrobią ta drożność, stymulację, i IUI :)
A to pierwsza taka sytuacja? Bo czasami zdarza się cykl bezowulacyjny, tak po prostu, każdej kobiecie. Gdzieś czytałam, że nawet raz w roku (ale to raczej w źródle typu ABC zdrowie, wiec bardzo proszę o niebranie tego tak bardzo na poważnie)

Mam nadzieję, że nic nie pomyliłam 😅 ale wydawało mi się, że dzisiaj 120, jutrtto przerwa, a później: 130, 140, 150, przerwa, 160, 165, 170, przerwa , 190, 195, 200, przerwa
A później ich już do reszty pojebało, bo 230, 250, KONIEC, NASTEPNE WYZWANIE
Ja mogłam pomylić. Wróciłam do domu padnięta, a w moje głowie siedziało - dziś nie zrobiłaś przysiadów. Szczerze... miałam już nie robić, ale stwierdziłam że nie mogę zrezygnować, bo są już drobne efekty 😍 albo sobie je ujebałam, bo Starszy nic nie zauważył 🤣

reklama
Dziewczyny macie kuchenki indukcyjne? Jeśli tak, to jaką polecacie? Jesteśmy na kupnie i nie wiemy na co się zdecydować. Może macie jakieś podpowiedzi czym się kierować przy wyborze 🙂
Ja mam płytę z Amica, ale tą większą 5 palnikową 80 cm i jestem zadowolona 😊 Na razie użytkuje rok, ale ubezpieczyłam dodatkowo bo sprzedawca twierdził, że szkło lubi pękać

Do góry