reklama
Brownie1992
Moderator
Dziwnie mi tak leżeć jak Wy naparzacie@Avy 120 zrobione ale na 3 razy, bo dziś więcej niż 40 na raz nie dałam rady
Bolilol
Fanka BB :)
Będziesz nadrabiać w sierpniu i robić dwa wyzwania na razDziwnie mi tak leżeć jak Wy naparzacie
Brownie1992
Moderator
Masz strasznie wygórowane oczekiwania w stosunku do mnieBędziesz nadrabiać w sierpniu i robić dwa wyzwania na raz
Bolilol
No jak Ci dziwnie to pomyślałam, że zechcesz nam wynagrodzić to, że my naparzamy, a Ty się obijasz ale nie chcesz, to nieMasz strasznie wygórowane oczekiwania w stosunku do mnie
Magdalena09
Hej dziewczyny, u mnie
- placki ziemniaczane ze śmietaną ewentualnie z gulaszem
- rosół tylko z makaronem
- gołąbki z sosem lub podsmażane z ketchupem (bez zawijania też lubię ale zwykle bardziej )
- leczo bez cukinii i z chlebem
- mizeria plastry a buraczki tartę na "ciapke" i podsmażane z łyżka śmietany i łyżeczka octu
- placki ziemniaczane ze śmietaną ewentualnie z gulaszem
- rosół tylko z makaronem
- gołąbki z sosem lub podsmażane z ketchupem (bez zawijania też lubię ale zwykle bardziej )
- leczo bez cukinii i z chlebem
- mizeria plastry a buraczki tartę na "ciapke" i podsmażane z łyżka śmietany i łyżeczka octu
Magdalena09
u mnie dokładnie tak samo, ale musiałam zrobić jeszcze biocenozę pochwy przed droznosciaJa miałam drożność na NFZ, tylko cytologię chcieli. Miałam z kontrastem. Rano przyszłam, koło południa zabieg, po południu do domu.
reklama
Myszko
A sprawdzałaś spam? Mi pierwsza wiadomość z Bociana trafiła tam.Dziewczynki mające do czynienia z Bocianem- umówiłam się na wizytę i pani przez telefon powiedziała, ze dostanę link żeby uzupełnić ankietę i historię leczenia bla bla, linku wciąż nie dostałam.
Czy u Was ten link przyszedł od razu, czy też po czasie? Do wizyty zostało 2 tygodnie więc mam czas ale zastanawiam się po prostu czy nie pomyliła adresu e-mail bo ze względu na skomplikowane nazwisko często mi się to zdarza