Bolilol
Fanka BB :)
moje ulubione jak miałam jeszcze tv i byłam chora, to całymi dniami oglądałamTak się wciągnęłam w te wszystkie ukryte prawdy i szpitale, że nie wiem jak wrócę do pracy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moje ulubione jak miałam jeszcze tv i byłam chora, to całymi dniami oglądałamTak się wciągnęłam w te wszystkie ukryte prawdy i szpitale, że nie wiem jak wrócę do pracy
No rozumiem ale teraz bardziej rozchodzi mi się o sam fakt- po co mówią, że coś wyślą skoro tego nie robiąCiekawe. W sumie ta ankieta to nic przydatnego na dobrą sprawę, bo tam wpisujesz Wasze dane (i przed wizytą jeszcze raz papierowo ) oraz historię medyczna, odpowiada się na różne pytania (np. kobiety pytają o leczenie psychiatryczne w przeszłości, a facetów nie ), ale w sumie na samej wizycie i tak o to pytają
ja mam trochę wrażenie, że Bocian to jest stan umysłu.No rozumiem ale teraz bardziej rozchodzi mi się o sam fakt- po co mówią, że coś wyślą skoro tego nie robią
A ja nie jestem w stanie tego ogladac wywołuje to u mnie poczucie żenady, a mam niska tolerancję na to.Tak się wciągnęłam w te wszystkie ukryte prawdy i szpitale, że nie wiem jak wrócę do pracy
Właśnie jest odcinek szpitala gdzie laska zaszła po jednym seksiemoje ulubione jak miałam jeszcze tv i byłam chora, to całymi dniami oglądałam
Trochę mnie martwi to, co piszesz, bo jak już wspominałam - i my myślimy właśnie o Bocianie.Kurde wiecie co, napisałam do tego Bociana, że obiecali przysłać ankietę a nic nie przyszło, na co mi odpisano „prosimy zgłosić się w recepcji 20 minut przed wizytą”, no urwał nać, po co mówią, że coś wyślą skoro nie mają zamiaru tego zrobić? Chyba jednak poszukam jeszcze tej kliniki…
Ty dawaj betę i proga lepiejA ja nie jestem w stanie tego ogladac wywołuje to u mnie poczucie żenady, a mam niska tolerancję na to.
Urban legendWłaśnie jest odcinek szpitala gdzie laska zaszła po jednym seksie
Nie maTy dawaj betę i proga lepiej
A w jakim mieście?Trochę mnie martwi to, co piszesz, bo jak już wspominałam - i my myślimy właśnie o Bocianie.