reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Ciekawe. W sumie ta ankieta to nic przydatnego na dobrą sprawę, bo tam wpisujesz Wasze dane (i przed wizytą jeszcze raz papierowo 🤷🏻‍♀️) oraz historię medyczna, odpowiada się na różne pytania (np. kobiety pytają o leczenie psychiatryczne w przeszłości, a facetów nie 😤), ale w sumie na samej wizycie i tak o to pytają 🤷🏻‍♀️
No rozumiem ale teraz bardziej rozchodzi mi się o sam fakt- po co mówią, że coś wyślą skoro tego nie robią 🤡

No rozumiem ale teraz bardziej rozchodzi mi się o sam fakt- po co mówią, że coś wyślą skoro tego nie robią 🤡
ja mam trochę wrażenie, że Bocian to jest stan umysłu.

O właśnie, zadzwonię zapytać o wyniki męża, które miały być w poprzednią środę. Ciekawe jaka wymówkę dzisiaj usłyszę

Kurde wiecie co, napisałam do tego Bociana, że obiecali przysłać ankietę a nic nie przyszło, na co mi odpisano „prosimy zgłosić się w recepcji 20 minut przed wizytą”, no urwał nać, po co mówią, że coś wyślą skoro nie mają zamiaru tego zrobić? Chyba jednak poszukam jeszcze tej kliniki…
Trochę mnie martwi to, co piszesz, bo jak już wspominałam - i my myślimy właśnie o Bocianie.

reklama
Do góry