reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
No ja też dawno nie słuchałam, jakoś mi teraz wyskoczyło i se rozmiekam i słucham tej pięknej muzyno pewnie, że znam. Nawet na koncercie się było. Jedne z moich najukochańszych to Labirynt Fauna, Fallen, Armia Boga i Arges. Kurczę, tak dawno nie słuchałam, że sobie włączę!
Mój brat kiedyś grał i na gitarze i na basie i normalnie sobie po jakimś koncercie normalnie sobie z wokalistą rozmawiał xD
Panda91
ja dziś na skałkach, jechałam w jedna stronę samochodem z koleżanka, a wracałam pociągiem (Zawiercie-Warszawa) i dwie panie mnie w Warsie upiły, które wracały z pielgrzymki klima działała tylko tam a jeszcze teraz na urodziny do babci, ale weekend super udany.
Avy
10A ile nas tam zostało? Tych co wszystko mają na bieżąco? Ostatnio bodajże było 11
Avy
Jedno szczęście! Ty to odpoczywajJa też jeszcze nie
nieznośne_poplątanie
Oni są bardzo przystępni i dostępni dla fanów z tego, co wiem właśnie. Rany, aż mam ciarki i to wcale nie od zimnej wody! Jak ja kocham wracać do takich swoich muzycznych dawno nie słuchanych "staroci".No ja też dawno nie słuchałam, jakoś mi teraz wyskoczyło i se rozmiekam i słucham tej pięknej muzy
Mój brat kiedyś grał i na gitarze i na basie i normalnie sobie po jakimś koncercie normalnie sobie z wokalistą rozmawiał xD
LadyCaro
Wspaniale! Wracaj do Huntera bo i mi się łza w oku kręci jak słucham!Oni są bardzo przystępni i dostępni dla fanów z tego, co wiem właśnie. Rany, aż mam ciarki i to wcale nie od zimnej wody! Jak ja kocham wracać do takich swoich muzycznych dawno nie słuchanych "staroci".
reklama
nudella
Jak na Ciebie to krótkoBtw ile już leżę?
Stary mi z pracy przyniósł sól do kąpieli z jakimiś kwiatami suszonymi, wyspałam to i teraz czuję zioło