reklama
nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Mam takie pozytywne nastawienie w tym cyklu. Mam wrażenie, że się uda. Nie pamiętam już kiedy ostatnio byłam tak dobrze nastawiona. Także szykujcie gruby materac żebym nie miała aż tak twardego lądowania i pudełko chusteczek na 26.07., co bym miała w co smarkać jak będzie biało.
LadyCaro
Kciuki trzymam bardzo mocno!Mam takie pozytywne nastawienie w tym cyklu. Mam wrażenie, że się uda. Nie pamiętam już kiedy ostatnio byłam tak dobrze nastawiona. Także szykujcie gruby materac żebym nie miała aż tak twardego lądowania i pudełko chusteczek na 26.07., co bym miała w co smarkać jak będzie biało.
nieznośne_poplątanie
Avy
Ale co z moim zestawieniem? Wynika z niego, że wszystkie, które miały kicać już kicały tylko nie ja Ale spokojnie, ja codziennie robię wieczorem, więc jeszcze mam czasA weź zyrknij tam na swoje magiczne zestawienie?
Powiem Ci , że mi się dzisiaj bardzo nie chciało .
nikaplis
Gruby materac to się tylko do tego całego trzonowania przydaMam takie pozytywne nastawienie w tym cyklu. Mam wrażenie, że się uda. Nie pamiętam już kiedy ostatnio byłam tak dobrze nastawiona. Także szykujcie gruby materac żebym nie miała aż tak twardego lądowania i pudełko chusteczek na 26.07., co bym miała w co smarkać jak będzie biało.
LadyCaro
Też właśnie bym na jakieś pazy poszła. Bo ja to nie chodzę tak non stop. Trochę idę, trochę chodzę z naturalnymi pazami. Poszłabym na jakiegoś frenczaKto wygra zakład? Jaka jest nagroda? Tego dowiemy się już za kilka godzin, gdy @LadyCaro wyjdzie z kąpieli.
Ja też Idę rozmiękać, bo idę jutro na pedicure, to wypadałoby mieć ładne, wymoczone stópki.
nieznośne_poplątanie
Gruby mam, ale łóżko muszę kupić nowe, bo ostatnio musieliśmy się przenieść na kanapę, bo łóżko tak skrzypi, że wszyscy sąsiedzi wkoło wiedzieliby, że się ruchamy.Gruby materac to się tylko do tego całego trzonowania przyda
reklama
anyżowa
A ile nas tam zostało? Tych co wszystko mają na bieżąco? Ostatnio bodajże było 11Ale co z moim zestawieniem? Wynika z niego, że wszystkie, które miały kicać już kicały tylko nie ja Ale spokojnie, ja codziennie robię wieczorem, więc jeszcze mam czas