reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Mam takie pozytywne nastawienie w tym cyklu. Mam wrażenie, że się uda. Nie pamiętam już kiedy ostatnio byłam tak dobrze nastawiona. Także szykujcie gruby materac żebym nie miała aż tak twardego lądowania i pudełko chusteczek na 26.07., co bym miała w co smarkać jak będzie biało. 🫣
Kciuki trzymam bardzo mocno! ♥️♥️

Mam takie pozytywne nastawienie w tym cyklu. Mam wrażenie, że się uda. Nie pamiętam już kiedy ostatnio byłam tak dobrze nastawiona. Także szykujcie gruby materac żebym nie miała aż tak twardego lądowania i pudełko chusteczek na 26.07., co bym miała w co smarkać jak będzie biało. 🫣
Gruby materac to się tylko do tego całego trzonowania przyda 😂🤞🤞🤞

Kto wygra zakład? Jaka jest nagroda? Tego dowiemy się już za kilka godzin, gdy @LadyCaro wyjdzie z kąpieli. 😆

Ja też Idę rozmiękać, bo idę jutro na pedicure, to wypadałoby mieć ładne, wymoczone stópki. 😆
Też właśnie bym na jakieś pazy poszła. Bo ja to nie chodzę tak non stop. Trochę idę, trochę chodzę z naturalnymi pazami. Poszłabym na jakiegoś frencza

reklama
Ale co z moim zestawieniem? Wynika z niego, że wszystkie, które miały kicać już kicały tylko nie ja :D Ale spokojnie, ja codziennie robię wieczorem, więc jeszcze mam czas ;)
A ile nas tam zostało? Tych co wszystko mają na bieżąco? Ostatnio bodajże było 11

Do góry