LadyCaro
Fanka BB :)
@nieznośne_poplątanie a Ty znasz Huntera?
Słucham sobie teraz 'o wolności ', jaka to piękna nuta jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Toz to jak tzatziki bardziej wyglada a nie mizeria!Koniec świata
U nas mizeria wygląda tak
Ja też się mocno nastawiłam na ten miesiąc afirmacja pełną parą! Mam nadzieję tylko na miękkie lądowanie jeśli będzie taka konieczność.Mam takie pozytywne nastawienie w tym cyklu. Mam wrażenie, że się uda. Nie pamiętam już kiedy ostatnio byłam tak dobrze nastawiona. Także szykujcie gruby materac żebym nie miała aż tak twardego lądowania i pudełko chusteczek na 26.07., co bym miała w co smarkać jak będzie biało.
Popieram!Mam takie pozytywne nastawienie w tym cyklu. Mam wrażenie, że się uda. Nie pamiętam już kiedy ostatnio byłam tak dobrze nastawiona. Także szykujcie gruby materac żebym nie miała aż tak twardego lądowania i pudełko chusteczek na 26.07., co bym miała w co smarkać jak będzie biało.
Oby się udałoMam takie pozytywne nastawienie w tym cyklu. Mam wrażenie, że się uda. Nie pamiętam już kiedy ostatnio byłam tak dobrze nastawiona. Także szykujcie gruby materac żebym nie miała aż tak twardego lądowania i pudełko chusteczek na 26.07., co bym miała w co smarkać jak będzie biało.
nie szykujemy Ci nic poza kopem na mamusieMam takie pozytywne nastawienie w tym cyklu. Mam wrażenie, że się uda. Nie pamiętam już kiedy ostatnio byłam tak dobrze nastawiona. Także szykujcie gruby materac żebym nie miała aż tak twardego lądowania i pudełko chusteczek na 26.07., co bym miała w co smarkać jak będzie biało.
Ja też jeszcze nieCzyli tylko ja dzisiaj jeszcze nie robiłam przysiadów
Też właśnie bym na jakieś pazy poszła. Bo ja to nie chodzę tak non stop. Trochę idę, trochę chodzę z naturalnymi pazami. Poszłabym na jakiegoś frencza
no pewnie, że znam. Nawet na koncercie się było. Jedne z moich najukochańszych to Labirynt Fauna, Fallen, Armia Boga i Arges. Kurczę, tak dawno nie słuchałam, że sobie włączę!@nieznośne_poplątanie a Ty znasz Huntera?