reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Mam takie pozytywne nastawienie w tym cyklu. Mam wrażenie, że się uda. Nie pamiętam już kiedy ostatnio byłam tak dobrze nastawiona. Także szykujcie gruby materac żebym nie miała aż tak twardego lądowania i pudełko chusteczek na 26.07., co bym miała w co smarkać jak będzie biało. 🫣
Ja też się mocno nastawiłam na ten miesiąc 🙈 afirmacja pełną parą! Mam nadzieję tylko na miękkie lądowanie jeśli będzie taka konieczność.

Mam takie pozytywne nastawienie w tym cyklu. Mam wrażenie, że się uda. Nie pamiętam już kiedy ostatnio byłam tak dobrze nastawiona. Także szykujcie gruby materac żebym nie miała aż tak twardego lądowania i pudełko chusteczek na 26.07., co bym miała w co smarkać jak będzie biało. 🫣
Popieram!
#PozytywnaAfirmacja

Oby się udało 🫶🤞🤞

nie szykujemy Ci nic poza kopem na mamusie 🤷🏻‍♀️

Też właśnie bym na jakieś pazy poszła. Bo ja to nie chodzę tak non stop. Trochę idę, trochę chodzę z naturalnymi pazami. Poszłabym na jakiegoś frencza

No ja tylko pedi robię, bo rąk teoretycznie nie mogę i w sumie nie lubię. W rękach krótko mi się trzymają, odpadają i paznokcie szybko mi rosną. 😅

reklama
Do góry